Alergik Sabun basuh pinggan

Kisah BENAR dari saya! Jari tangan saya memang alergik dengan sabun basuh pinggan. Bila pergi rumah kawan2 or family, saya mesti nak larikan diri dari membasuh pinggan. Nie kerana setiap kali selepas basuh pinggan, jari saya mesti mengelupas dan kadang2 luka2. Beli la sabun yang termahal pun, tetap jadi yang sama jugak.

Alhamdullilah baru 2 minggu mencuba sabun Hand Dish Wash dari SHAKLEE, jari2 semua dah tak mengelupas dan luka2.. Sabun nie lembut ditangan dan tangan tidak menjadi kasar. Baunya wangi walaupun dh lama dibiarkan dalam mangkuk air. Macam sesetengah sabun, bila ditinggalkan dalam air dah tidak digunakan pasti berbau busuk. Sabun ini tidak mempunyai buih yang banyak, oleh yang demikian ianya bagus utk membasuh pingan yang berminyak dan mempunyai bekas2 minyak yang lama.

Jika anda membasuh pinggan/kuali yang berminyak, TERBUKTI ianya bersih sebersih- bersihnya. Tak perlu guna quantity yang banyak. Hanya sekali press and campur dgn air sudah mencukupi untuk membasuh 20 pinggan dan kuali.

Kepada sesiapa yg mempunyai alergik tangan, mari la CUBA produk SHAKLEE ini…Kenapa produk nie berbeza dengan produk yang lain ialah disebabkan PRODUK SHAKLEE NIE 100% DARI ALAM SEMULAJADI..TIADA BAHAN CHEMICAL.. OLEH ITU IANYA SANGAT2 BAGUS.

Bentuk botolnya yang unik dan senang dipegang dan dituang.. tak perlu risau sabun akan meleleh keluar or tertumpah sbb mpunyai ciri2 keselesaan kepada penguna..

Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut dan pembelian:

Aju @ 012-431 8211 (anda boleh Whatsapp, sms/ Telegram/)
FB: Aju Atelier
Email: ajuatelier01@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge