Berhenti Merokok bersama VIVIX

Berhenti merokok..


Salam subuh semua. Alhamdullilah hari nie dah masuk hari ke-8 kita berpuasa.. Macam mana puasa semua? Smoga semua baik2 dan bagus.. 

Di subuh hari nie saya nk citer skit mengenai kaum2 adam yang ketagih merokok. Bulan posa nie ramai yang berazam untuk berhenti merokok. Alhamdullilah ada yang berjaya dan ada juga masih tengah mencuba. Yang mencuba saya ucapkan selamat mencuba. 

Bahaya Rokok
Rokok boleh merosakkan paru-paru penghisap rokok. Malah orang sekeliling yang menghidunya juga terbabit sama. Buat isteri-isteri yang mengandung ketahui lah wahai si suami. Bahaya kalu merokok didepan isteri yang mengandung. Ianya boleh membawa kecacatan kepada bayi dalam kandungan. Ramai kaum Adam mati cepat disebabkan rokok. Serangan jantung dan angin ahmar juga disebakan oleh rokok. Tahu kan anda kandungan rokok tue terdiri daripada tembakau dan tar jalan. So bayangkan bagaimana anda menghisap rokok dan juga menghidunya.. Ya Allah….
Oleh sebab tue, saya nak berkongsi sedikit mengenai suplement SHAKLEE yang dapat membantu menghentikan ketagihan rokok..ikutilah testimoni pelanggan nie. Beliau seorang kaum Hawa yang berjaya berhenti merokok dalam tempoh yang singkat iaitu seminggu sj. Alhamdullilah saya ucapkan. So buat yang ingin berhenti dan nak tinggalkan rokok sila la.. Ada caranya. Mari cuba nie: 

Salam Sayang
-Aju-


Untuk pertanyaan dan pembelian produk, sila hubungi Aju di talian 012-4318211

Melalui Whatsapp, telegram, weChat jugak boleh. 
PM di Facebook Aju Atelier
Layari Pinterest: Aju@VitaSyopz

Pembelian Vivix
Anda juga boleh membuat pembelian sendiri. Sangat mudah dan cepat. Hanya dengan klik gambar VIVIX disebelah dan ikut saja arahannya. Pembayaran boleh dibuat mengunakan credit card atau debit card.

 
 Berminat nak jadi AHLI:

1. Keahlian rm 75 (rm 65 utk pendaftaran dan rm 10 untuk kits produk)
2. Pembelian dengan nilai 200uv atau 2 botol VIVIX boleh dapat keahlian percuma. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *