Bersama Jutawan Shaklee Master Cery

Assalammualaikum semua.. 

Hari ini Aju rasa beruntung sangat dapat berjumpa, bercakap dengan Jutawan Shaklee Master Cery. Selama ini selalu baca tulisan-tulisan Master Cery. Hari ini dapat training dan ilmu dari Master Cery secara tersendiri. Menggigil juga bercakap dengan Master. Berdebar rasa hati. 
Bila dapat masuk bilik kerja Master, boleh tengok gambar-gambar Master didalam susur galur Master Cery. Dekat billboard tue ada motto yang sangat menusuk kalbu yang tertulis “ANYONE CAN BE MILLIONAIRE”
Teruja sangat bila tengok board gambar ini. Mula la Aju berangan bila photo saya akan berada disitu. 

Kata-kata motivasi Master Cery akan Aju gunakan untuk memajukan diri dan mencapai impianku. Akan ku lakukan segala yang diajar tadi.. 
Ya Allah, Engkau Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui. Permudahkan langkah ku didalam perniagaan SHAKLEE ini. Amin.. 
Nie gambar kenangan ku bersama Master Cery. Entah bila lagi boleh face to face macam nie.. Terima Kasih dan Halal kan semua Ilmu Master untuk saya. 

Sebelum terlupa.. Dapat doorgift dari Master iaitu Notebook dan pen Jutawan Shaklee warna kegemaranku serta 1tiub Shaklee Collagen. 

Kepada sesiapa yang ingin dan berminat untuk join group kami yang awesome nie, sila hubungi saya melalui:
Azura@Aju
Whatsapp/ sms: 012-4318211
Like di Facebook: Aju Atelier
Like di Page: Aju_VitaSyopz
Instagram: Aju_Atelier
Mari kita sama-sama ubah kehidupan kita nie. Ada lagi 3 bulan untuk kita cari income banyak-banyak. Nanti bila GST berlaku pada bulan April, expenses kita akan naik. Time tue baru kita nak rasa terduduk dan menyesal sebab tak nak join buat bisnes Shaklee bersama saya. 
Ingat Shaklee, Ingat Saya..

9 thoughts on “Bersama Jutawan Shaklee Master Cery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *