Cara mengatasi Anxiety Ketakutan dan Kebimbangan tahap bahaya

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua,

Anxiety ataupun perasaan kebimbangan dan takut yang melampau akan membuatkan seseorang itu tidak dapat mengawal emosi dan fizikal. Ini semua ialah Aura negatif yang menutup aura positif kita. Mereka yang mengalami Anxiety yang tidak dikawal dari sekarang akan menghidapi tekanan perasaan melampau serta penyakit yang dikenali sebagai darah tinggi dan sakit jantung.

Zura sendiri alami perasaan tahap kebimbangan dan gugup paling teruk. Perasaan ini membuat kan kita depression dan darah tinggi mula melanda. Sakit tengkuk dan bahu kerana terlalu stress memikirkan sesuatu yang tidak terjadi.

Baru- baru nie lagi teruk, bila beli barang baru jer hati rasa tak tenteram. Rasa bersalah, rasa buang duit la. Padahal nak guna untuk diri sendiri. Disebabkan perkara ini Zura jadi stress dan tak leh tidur malam. So, zura pun apa lagi, gie la google tengok apa yang boleh membantu.

Then, zura jumpa pasal Believe Essential Oils dari Young Living nie. Bila baca buku “Essential Oils Pocket Reference” nie, betul lah Believe dan Inner Child nie sungguh power. Kenapa zura kata power, jom baca nie.

 

Essential Oils BELIEVE (EO Believe)

Believe EO ini membantu kita untuk mengeluarkan/ menonjolkan potensi diri yang selama ini kita sendiri tidak tahu. Setiap dari kita ciptaan Allah mempunyai kelebihan dan potensi diri yang unik. Tapi disebabkan emosi yang tidak stabil, ianya telah menutup potensi diri kita. Aura negatif lebih banyak daripada Aura positif. Sekarang ini, kita nak ubah dan buang aura negatif. EO Believe ini juga dapat membantu untuk memulihkan semula perasaan dan harapan kita. Tiada ubat yang boleh mengubati keadaan ini. Hanya minyak pati BELIEVE dapat melakukannya.

Minyak – minyak lain yang terdapat di dalam Believe ini ialah seperti :

  1. Idaho Balsam Fit : membantu membuka perasaan emosi yang telah tertutup dan membantu menambahkan tenaga dalaman. Ianya membantu memberi kekuatan dan ketenangan jiwa.
  2. Coriander : ianya sebahagian rempah yang digunakan di dalam rumah. Ianya membantu menyembuhkan perasaan loya, membantu penghadaman, dan membantu meningkatkan sistem imun badan
  3. Bergamot : membantu menaikkan semangan dan menenangkan dan mempunyai kelebihan yang unik untuk membantu mengurangkan perasaan kebimbangan dan ragu – ragu didalam diri. Stress dan tension juga dapat disembuhkan
  4. Frankincense : pada zaman middle east, minyak ini digunakan untuk upacara keagaamaan. Ianya membatu merangsang bahagian limbic otak, meningkatkan tahap IQ minda, dapat membantu mengatasi masalah tekanan jiwa dan putus asa. Untuk pengetahuan semua, di European, minyak ini digunakan sebagai
    ubat untuk memerangi kemurungan. Hebat minyak ini kan?
  5. Idaho Blue Spruce : membantu untuk merangsang badan untuk relax dan menenangkan minda
  6. Ylang Ylang : menyeimbangkan kekuatan dan tenaga wanita dan lelaki, membatu bandan untuk lebih relax dan memulihkan keyakinan diri supaya lebih yakin dan bersemangat. Buat mereka yang mengalami insomnia, Ykang Ylang minyak ini dapat mengurangkan insomnia.
  7. Geranium : membantu untuk stabilkan hormon. Ianya bertindak sebagai antispasmodic, relax, anti inflammatory, anti bakteri. anti fungas dan merangsang hati dan pankreas supaya lebih sihat.

Ini adalah antara minyak yang terkandung di dalam BELIEVE eo. Menakjubkan dan Amazing?

Anda perlu dapatkan BELIEVE eo ini secepat mungkin kerana ianya akan membantu merangsnagkan minda, IQ, Otak dan dalaman kita.

Untuk ordering, watsapp to Azura/ Aju di watsapp 012-4318211

 

Sekian, wassalam

“azura“

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *