Ilmu teristimewa dan aura terhebat di FaizWorld Training Center

Assalammualaikum buat semua pembaca blog Aju@VitaSyopz.. Malam nie nak cerita tentang training yang Aju attend di FaizWorld Training Center. Center nie terletak di Paragon Point 2, dekat Bandar Baru Bangi. Masa mula-mula pergi pada 2 January 2015, tempat nie baru saja dibuka. Group kami, group yang kedua merasmikan training center FaizWorld. 

Bila kali kedua saya pergi iaitu pada 18 Januari 2015, tempat nie dah berubah.. Training center nie dimiliki oleh Jutawan Shaklee, Master Cery atau lebih dikenali sebagai MamaFaiz
Disetiap wall Training center nie dilengkapi dengan kata-kata semangat memotivasikan sesiapa saja yang datang. Warna yang ceria akan menyambar mata untuk membaca.. Bila korang enter saja, mesti rasa tak nak balik. 
Yang paling ketara dan menterujakan saya ialah gambar-gambar master dibawah Master Cery (MamaFaiz dan Jutawan Shaklee) yang telah dipasang diruang training. Buktinya, ada digambar dibawah nie…
Kepada kawan-kawan sekalian yang mencari training center, boleh ke FaizWorld Training Center. Dalam center nie ada bilik mainan kanak-kanak serta toilet. Bilik nie dilengkapi dengan audio system yang lengkap. 

Gambah bawah nie bangunan FaizWorld di tingkat 3 dan 3A.. Nak parking pun senang. Nak makan pun senang. Nie building nya..Bawah tue kedai makan.. 

Sebelum terlupa, yang paling membuatkan saya kagum ialah majalah nie. Yang saya baca dan hanya didapati di FaizWorld Training Center..inspirasi anugerah dari Allah…

Itu saja saya nak berkongsi cerita bila berada di FaizWorld Training Center.. 
Alhamdullilah, dan harap dapat ke sana lagi buat kali ketiga, keempat dan seterusnya untuk menimba ilmu yang tidak terhingga. 
Untuk memori terindah, Aju dapat bergmbar bersama Master Cery.. Pelopor dan pembina empayar Jutawan Shaklee. Dengan moto “ANYONE CAN BE A MILLIONAIRE”.. 

Salam Sayang,

Azura
sms/ WhatsApp 012-4318211
IG: Aju_Atelier
Facebook: aju.atelier
Doakan Azura mencapai kejayaan sampai ke peringkat Masters Coordinator.. Ameen.. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *