Kehebatan dan kelebihan VIVIX

Keajaiban supplement VIVIX


SALAM RAMADHAN SEMUA.. Alhamdullilah hari nie dah 2 hari kita berpuasa. Sempena ramadhan nie saya nk citer skit tentang kelebihan Supplement VIVIX. 

Vivix nie tersangat-sangat bagus untuk mengubati penyakit dalam badan kita. Tahukah anda, penyakit dalam badan kita berpunca dari ketidakstabilan dan kerosakan DNA dalam badan? 

Di pasaran sekarang nie banyak sgt supplement tapi TIADA supplement yang boleh merawat DNA. Cuma VIVIX SAHAJA BOLEH MERAWAT DAN MEMULIHKAN DNA BADAN. 

Penyakit yang boleh dirawat antaranya:

1. Diabetes
2. Asthma
3. Sistem imun lemah
4. Kanser dan Tumor (anti kanser)
5. Kolesterol Tinggi
6. Darah tinggi
7. Lupus/ SLE
8. Cyst dan Fibroid
9. Anti oksidan
10. Masalah kesuburan
11. Masalah Prostat
12. Masalah mati pucuk
13. Anti Penuaan
Bahan- bahan dalam vivix dari bahan alam semulajadi antaranya: 
1. Muscadine Grape: tindakan sebagai anti penuaan, anti oksidan, menaikkan sistem imun. Bahan ini mengandungi Polifenol dan Resvetrol yang tinggi untuk memulihkan kanser, tumor, diabetes dan lain-lain lg.

2. Purple Carrot: mengurang dan mengawal diabetes, anti oksidan, anti radang utk kanser dan tumor, anti microbial dan anti carcinogen. Merawat salur darah, platlet dan lipoprotin utk mengurangkan risiko penyakit koronari jantung. 

3. Elderberry: mengubati flu dan influenza B. Baik utk melindungi penyakit kardiovaskular dan jantung, strok, kurangkan stress, baiki penglihatan dan penghadaman. Baik juga untuk merawat demam, asma, batuk, sesak hidung, dada dan diabetes. 

4. Polygonum Cuspidatum: adalah sumber Resveratrol. Berfungsi utk melambatkan penuaan, rendahkan kolesterol, rendahkan tekanan darah dan mengurangkan berat badan..

Itu dia semua bahan dlm VIVIX.. Baguskan? So apa tunggu lagi. JOM BELI SATU UNTUK KELUARGA TERSAYANG! 

Salam Sayang
-Aju-


Untuk pertanyaan dan pembelian produk, sila hubungi Aju di talian 012-4318211

Melalui Whatsapp, telegram, weChat jugak boleh. 
PM di Facebook Aju Atelier
Layari Pinterest: Aju@VitaSyopz

Anda juga boleh membuat pembelian sendiri. Sangat mudah dan cepat. Hanya dengan klik gambar VIVIX dibawah dan ikut saja arahannya. Pembayaran boleh dibuat mengunakan credit card atau debit card.Berminat nak jadi AHLI:
1. Keahlian rm 75 (rm 65 utk pendaftaran dan rm 10 untuk kits produk)
2. Pembelian dengan nilai 200uv atau 2 botol VIVIX boleh dapat keahlian percuma. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *