MLM Young Living beri Reward paling banyak

Bila terjebak dengan perniagaan MLM Young Living ini, secara tidak langsung kita akan setia mengunakan produk nya, menjual dan mempromosi kan produk Young Living. Kehebatan company Young Living ini tidak dinafikan kehebatannya. Antara REWARD yang diberikan oleh Young Living ialah LONGEVITY REWARDS.

Mana company yang nak memberikan Longevity rewards ini. Di sini jika kita maintain dan sustained selama nya kita akan dapat rewards yang nilai nya terlalu tinggi. Ada yang sudah pergi ke Oversea trip setiap tahun.

Jangan pula kita takut mendengar perkataan bisnes MLM. Tak semua perniagaan MLM menipu. So nasihat Aju, sebelum nak join bisnes MLM, sila la buat kajian produk dan juga return on investment (ROI) keuntungan pada diri kita dan bisnes kita.

Setakat ini, MLM Young Living adalah yang terbaik sebab ianya bukan berdasarkan sistem Piramid dimana orang bawah saja yang bekerja. Sistem Young Living ini menekankan tanggungjawab bersama di mana yang atas perlu berusaha dan di bawah pun berusaha. Dua-dua perlu membuat marketing dan sales. Tanggungjawab diatas (iaitu Ketua ataupun Enroller yang membawa kita kedalam YL) perlu memberi guide, dan juga membantu dari segi marketing. enroller perlu menjadi mentor kepada Ahli- Ahli yang lain.

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua!

jangan lepaskan peluang untuk grab semua reward nie…Reward nie FREE tau..

sales cuma perlu maintain 100pv setiap bulan saja..

selain reward free untuk ahli, korang akan dapat :
1. kumpul reward point yang boleh direedem dengan essential oils atau produk YL  secara percuma
2. diskaun sebanyak 24% dari harga runcit 

3. komisyen dibayar setiap bulan
4. dapat reward longevity yang sangat menarik…
5. dapat pergi trip YL ke Utah dan Ladang YL

~ banyak sumber income nie ~

orang cerdik dah ambik peluang jana income sampingan.  You all bila lagi? Nak tunggu apa lagi.

Modal perniagaan

Modal hanya la pembelian Starter Kit Premium sahaja. Tiada Yuran tahunan pun. Simpan stok pun tidak perlu. Hanya klik-klik order di Virtual Office (VO) YL sahaja atau pun call customer services. mereka yang akan arrange penghantaran. Kita pun boleh mengunakan khidmat Runner jika kita ada untuk pick-up barang yang telah kita order.  Tak perlu keluar rumah atau pun tinggalkan kerja office. Kita berada di luar kawasan Selangor dan KL pun boleh buat Order dan berniaga bersama Young Living.

longevity-awards

Whatsapp Aju


nak tau lagi, boleh la watsapp Azura/ Aju cepat2..012-4318211

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge