Kurus dengan Cepat tanpa ubat

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Kurus tanpa Ubat

Ramai di kalangan kita ni yang nak kurus tapi tidak tahu caranya. Ada yang mengambil pil-pil kurus untuk cepat kurus tanpa usul periksa kandungan pil tersebut. Selidik dulu kandungannya dan adakah ianya telah diperakui selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan adakah ianya telah menjalani ujian klinikal.

So, sesiapa yang nak kurus sekarang nie ada ESP. ESP nie minuman protein yang telah mendapat pengesahan daripada KKM serta ISA (Halal certificate) . ESP nie berunsur protein yang dihasilkan daripada soya non-GMO. Ianya lebih selamat dan tiada toksin. Soya diproses mengunakan air supaya tekstur soya terjaga. Sesetengah minuman soya dipasaran mengunakan alkohol untuk memproses.

ESP ni membantu dalam proses menguruskan badan kerana ianya rendah lemak serta membekalkan tenaga berterusan untuk badan bertahan selama beberapa jam. ESP juga membantu mengawal selera makan. ESP akan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang masa. ESP nie tidak mengandungi kolesterol serta bagus untuk pesakit diabetics.

Selain minuman ESP, terdapat HerbLax dan Lecithin bagi membantu memecahkan lemak serta membuang lemak dari badan.

Sel-sel didalam badan kita ni terbentuk dari protein. Oleh itu penting untuk dapatkan protein yang berkualiti bagi membentuk sel-sel baru bagi mengantikan sel-sel lama yang telah mati. Sel yang sihat diperlukan untuk menyerap zat dan vitamin,

Testimoni Kurus bersama ESP

Testimoni ni diambil dari Google.com untuk menunjukkan ramai yang telah mengambil ESP serta set kurus yang lain keluaran Shaklee dan terbukti berkesan.

Kurus dalam masa 2 minggu

Kurus dengan ESP dan Lecithin

Kurus dalam masa 4 bulan

So, pilihan ditangan anda. Jika inginkan konsultasi secara percuma dan ekslusif, sila hubungi saya di nombor dibawah.

Keahlian hanya RM 75 atau pun anda boleh membeli produk sebanyak RM 620 keatas dan dapat keahlian percuma. Selain itu harga lagi murah dari yang tertera diatas.

Berminat dan perlukan konsultasi ekslusif, sila hubungi your trusted distributor: 
SID : Nur Azura @ Aju Atelier 
No Hp : 012-4318211 
Shaklee Independent Distributor No : 1097462 
 Facebook: https://www.facebook.com/aju.atelier 
Page: https://www.facebook.com/ajusyopz 
Instagram: Aju_Atelier 
Email: ajuatelier01@gmail.com 
Kawasan COD: Shah Alama — Klang — Kg Raja Uda Port Klang — Subang Jaya — Petaling Jaya. 
Kawasan PosLaju: Seluruh Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei dan Indonesia. 

>> Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

 >> Status HALAL : Produk Shaklee untuk pasaran Malaysia telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of Amerika (ISA), badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *