Minyak Ikan terbaik untuk Kesihatan | OmegaGuard Shaklee mempunyai Minyak Ikan 85%

Salam sayang buat semua pembaca blog Aju@VitaSyopz. Selamat datang bulan November. Bulan nie bulan istimewa. Sebabnya kerana bulan nie BULAN PROMOSI OMEGA GUARD. Keterujaan dan obes saya terhadap vitamin OmegaGuard ini. Keluarga saya sangat sukakan OmegaGuard. Apa itu OmegaGuard? OmegaGuard mengandungi 85% minyak ikan asli yang telah disuling dari bahan kimia terlarang.

Minyak Ikan Tulen dari Shaklee

Tahukah anda, bagi seseorang yang mempunyai kesihatan yang normal dan tidak mempunyai penyakit seperti penyakit jantung PERLU mengambil Minyak Ikan setiap hari sebanyak 500mg. Ini bagi mengelakkan dan membantu diri kita dari di serang penyakit jantung, kardiovaskular, darah tinggi, anemia dan macam-macam lagi. 

Minyak ikan ini terkandung didalam ikan air laut dan ikan air tawar. Sebagai orang biasa, kita berpendapat bahawa makan ikan setiap hari boleh juga dapat minyak ikan. Kenapa pula perlu mengambil supplemen/ makanan tambahan untuk kesihatan. Orang zaman dulu makan ikan saja, tak kena serangan jantung pun???   

Dulu dan sekarang tersangat berbeza. Zaman dulu kita tidak pernah dengar bahawa laut dicemari bahan sisa toksik, tumpahan minyak dari kapal dan kilang. Zaman sekarang terlalu banyak pencemaran di laut. Oleh yang demikian, ikan-ikan yang terdapat dilaut semestinya telah dicemari dengan sisa toksik dan bila dimakan oleh kita, badan kita tidak dapat menyingkirkan bahan-bahan tercemar ini. Dengan itu kita perlu mengambil supplemen/makanan tambahan ini untuk menjamin kesihatan berpanjangan

Kepentingan Minyak Ikan

52% risiko serangan jantung dapat diturunkan jika pengambilan Minyak ikan secara berterusan setiap hari. Ini kerana Asid lemak Omega3 yang terdapat didalam ikan air laut dan ikan air tawar.  Selain serangan jantung, penyakit aritmia dapat dicegah dan menurunkan lemak trigliserida. (Malisa Aina, 2014)

Oleh sebab minyak ikan terlalu penting untuk kita, maka Shaklee telah memperkenalkan produk mereka iaitu OmegaGuard. OmegaGuard ini telah diproses dengan melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul. 

Apa itu Proses Penyulingan?

OmegaGuard Minyak Ikan terbaik

Untuk menjaga keaslian Omega3 yang terdapat didalam ikan air laut, Shaklee telah menjalani proses penyulingan dimana ianya memekatkan asid lemak Omega3 semulajadi dan menyingkirkan bahan terlarang dan berbahaya seperti merkuri dan plumbum. Ianya juga untuk menghalang pembentukan trans lemak didalam OmegaGuard. OmegaGuard hanya perlu mengandungi minyak ikan Omega 3 tanpa lemak.

Siapa yang perlu mengambil OmegaGuard Shaklee

ibu hamil
ibu menyusu
– pesakit jantung kronik
– menurunkan kolesterol
– lelaki dan wanita yang cergas dan cerdas
mereka yang mempunyai masalah berat badan
– mereka yang mengalami strok
– untuk meningkatkan sistem imunisasi
untuk menguruskan badan
– mereka yang mengalami asthma/lelah
untuk kecergasan otak dan menajamkan focus IQ anak-anak
Kanak- kanak dan bayi pun boleh mengambil OmegaGuard untuk merawat kahak, batuk, selsema, asthma/lelah, ekzema.

Promosi Bulan November (1hb Nov sehingga 30hb Nov 2014)


Beli 6 Free 1 atau Beli 2 dengan diskaun sebanyak 5%

Untuk dapatkan harga promosi ini sila hubungi Aju@Azura secepat mungkin selagi stok masih ada. Pembeli ke-10 yang terawal akan mendapat keahlian percuma. Jangan ketinggalan dan rebut peluang keemasan ini.. Anda untung sebanyak RM 65 keahlian yang akan berpanjangan seumur hidup. 

Join Team Aju@VitaSyopz biz team


Sumber: 
1. Malisa Aina, 2014. Pengambilan Minyak Ikan baik untuk kesihatan Jantung. http://www.wanista.com/pengambilan-minyak-ikan-baik-untuk-kesihatan-jantung/


Salam Sayang, 
 Aju@Azura 
Tel: 012-4318211 (sms/whatsapp/telegram/wechat) 

Facebook: Aju Atelier 
Page: Aju_VitaSyopz
IG: Aju_Atelier
Email: ajuatelier01@gmail.com 

Pembelian OmegaGuard

 
Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *