Pengedar Sah Shaklee Shah Alam

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera!

Terima kasih kerana anda sudi melayari blog ajusyopz.com. Aju adalah Pengedar Sah Shaklee Shah Alam dan sekitar dengannya. Saya akan menghantar Vitamin  Shaklee, Penjagaan Muka Shaklee dan Penjagaan Rumah Shaklee terus ke pintu rumah anda. Penghantaran di buat setiap hari termasuk cuti umum. Pemilihan produk boleh dibuat di kedai saya blog saya Pemilihan Vitamin yang dibuka 24 jam. 

open24hrs

Anda tak perlu bersusah payah pergi ke HQ Shaklee untuk membeli. Hanya watsapp kepada saya, beri alamat dan saya akan hantar ke rumah anda. Pembelian anda di jamin sampai dengan selamat.

Kenapa perlu memilih saya untuk pembelian vitamin?

Saya merupakan pengedar sah dan saya di iktiraf oleh Shaklee untuk memberi konsultasi kesihatan kepada anda. Saya mempunyai sijil konsultasi dari pihak Shaklee. Konsultasi kesihatan diberikan secara percuma kepada anda. Semasa penghantaran vitamin, anda boleh bertanya saya apa saja masalah kesihatan anda dan saya akan sentiasa memberi nasihat cara pengambilan vitamin bersesuaian dengan anda. Tak ramai pengedar di luar sana mempunyai kepakaran memberi konsultasi…

Luar Kawasan pun boleh Beli ker?

Sure ramai yang tertanya…Kalu saya duduk di luar kawasan Shah Alam, boleh ker membeli dengan ajusyopz.com.. Jawapannya ialah “YES BOLEH”. Jika anda duduk di kawasan Klang, Subang Jaya, Port Klang, saya masih membuat penghantaran ke rumah tetapi hanya pada hari Sabtu dan Ahad sahaja. Untuk mereka yang berada di luar Selangor, anda boleh membeli dengan saya. Penghantaran di buat melalui poslaju dan Gdex. Dijamin sampai dalam masa 2 hari. Customer saya ramai di Melaka, Penang dan Kuantan. Konsultasi akan dilakukan melalui Whatsapp dan social media yang lain mengikut keselesaan anda.

Cash On Delivery
Cash On Delivery

Cara untuk menghubungi saya

Jika anda ingin membeli vitamin dan apa saja produk Shaklee atau pun ingin mendapatkan nasihat mengenai vitamin apa yang perlu diambil, anda boleh hubungi saya melalui whatsapp/ telegram/ sms/ call 012-4318211 Aju

Saya sedia menanti panggilan anda dan message anda. Saya disini untuk membantu anda mendapatkan kesihatan yang sempurna demi keluarga tersayang.

Sayangi diri untuk anda memberi kasih sayang kepada keluarga…

Ajusypoz.com Shaklee Independence Distributor

Pengedar Sah  Shaklee Shah Alam

FB: Aju Atelier

IG: Aju_Atelier

Email: ajuatelier01@gmail.com

Whatsapp/ Call/ SmS: 012-4318211

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *