Pengidap Cyst and Fibroid perlu elak Kacang Soya

Produk Kacang Soya

…………………………………………………………………………………………………..
Produk Kacang Soya ialah protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar. Shaklee mengunakan soya berbentuk bukan GMO untuk memberikan kualiti terbaik. 
Tubuh badan kita sebab soya mempunyai protein yang tinggi yang boleh memberi tenaga kepada tubuh badan kita.

Lecithin dan ESP

………………………………………………………………………………………………
Pengidap Cyst and Fibroid perlu elak dari mengambil produk berasaskan kacang soya. Untuk produk Shaklee, pengidap cyst and fibroid tidak boleh mengambil Lecithin and ESP. Kedua-dua produk ini berasaskan kacang soya.

Lecithin ganti dengan OmegaGuard

……………………………………………………………………………………………….
Untuk pengidap cyst and fibroid yang ingin kurus boleh ambik Omega Guard bagi mengantikan Lecithin sebagai agen PemBAKAR Lemak.  

Alfalfa Menyahtoksin

……………………………………………………………………………………….

 

Alfalfa bertindak sebagai agen membuang lemak dan sebagai pengDetokssan. Alfalfa sangat bagus untuk pesakit cyst dan terdapat customer yang ambik Alfalfa dan cyst nya telah mengecut dan sembuh. Alfalfa ne adalah diperbiat daripada herba yang berupaya menyahtoksin dari dalam badan. Salah satu sebabnya cyst dan fibroid adalah pengumpulan toksin yang banyak dalam badan. 
Alfalfa Complex dari Shaklee nie coated nya diperbuat daripada Spirulina. Kandungan spirulinanya tersangat la skit. Ya, saya tahu yang pesakit cyst dan fibroid tidak boleh ambik Spirulina, tapi Alfalfa nie cuma di coated dengan spirulina sahaja. So TIADA MASALAH untuk mengambil Alfalfa. 
 

Set Cyst and Fibroid

……………………………………………………………………………………..
GLA complex
Vitamin C
Carotomax
Vitamin E
 

Salam Sayang buat anda
 -Aju-

Untuk pertanyaan dan makluman lanjut mengenai produk, sila hubungi saya melalui whatsapp/telegram/sms/wechat di 012-4318211. Melalui Facebook di Aju Atelier atau melalui email di ajuatelier01@gmail.com

Untuk pembelian produk, sila klik link nie Set Cyst dan Fibroid untuk membuat pembelian online:

Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge