Promosi Diffuser sempena Hari Merdeka

Sempena Bulan Depan ialah bulan Kemerdekaan, Aju nak buat Promosi Diffuser.

Promosi nie hanya di AjuSyopz.com saja tau. Bukan dari Young Living. Promosi untuk memberi peluang pada you all yang dah lama teringin untuk dapatkan diffuser.

Diffuser nie ada 2 jenis yang paling awesome. Harga boleh tengok di poster bawah nie. Setiap diffuser tue akan dapat sebotol essential oils. Ada Oils tambahan diberikan tau. Nanti bila dah confirm nak beli, Aju beritahu la. Hanya yang istimewa sahaja.

Promosi nie sampai 31 July saja tau. Nie Ready Stock. Boleh terus hantar dan pos. Hantar di sekitar Shah Alam, Klang dan Subang Jaya. Caj penghantaran RM 10 saja. Untuk duit minyak dan kopi saja. Tapi Caj Pos mengikut berat yer. Nak ambik sendiri pun boleh saja di Seksyen 15 KFC Petronas.

Cepat – cepat tau whatsapp Aju. Ni nombor nya 012-4318211. You untung tau sebanyak RM 100 bila beli dengan Aju nie.

Cepat- cepat yer. Aju hanya ada 5 diffuser saja tinggal lagi. Siapa lambat, gigit jari saja la. Yang lampu berwarna hijau tue, hanya tinggal 1 saja lagi. Paling laku sebab untung RM 100 tue.

Diffuser nie ada 10 jenis lampu boleh pilih. You pun boleh pilih, jenis dan bentuk lampu tue nak menyala. Kalau suka jenis Candle Flicker atau nak biasa pun boleh. Diffuser nie boleh diffuse selama 8- 10 jam. Maknanya you on bila nak tidur dan bila you bangun ianya dah sampai masa tutup. Kita tidur kan 8 jam sehari. Hebat kan?

Jom rembat dua diffuser nie sekali. Hanya RM 700 + RM 10 untuk Aju hantar sekitar Shah Alam, Klang dan Subang Jaya. Nak ambil sendiri pun boleh saja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge