Sayangi JANTUNG anda

Pernahkan kita terpikir untuk mejaga jantung kita dari serangan jantung? Serangan jantung tidak mengira usia. Ianya penyakit no 1 yang membawa MAUT. Sesiapa saja dizaman yang serba moden ini dengan pelbagai makanan yang sedap2 diluar sana boleh mendapat serangan jantung. Tahukah anda, Jantung adalah satu organ yang penting dalam badan kita. Jantung mengepam darah keseluruh badan kita. oleh yang demikian kiter perlu menjaga jantung kita dengan mengambil vitamin supplement untuk menjaga kesihatan Jantung.

Disini saya ingin perkenalkan supplement dari SHALEE iaitu OMEGA GUARD.

Kenapa OMEGA GUARD?

Omega Guard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spectrum penuh bergred farmaseutikal.

Membantu Megurangkan Risiko Penyakit Jantung

Penyelidikan dibuat  dimana pengambilan asid2 lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit Jantung koronari. Ianya juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki  kesihatan kardiovaskular di samping membantu  memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Omega-3 juga dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi2 sendi.

Minyak Ikan TERBAIK di DUNIA

OmegaGuard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain2 lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA penting bagi perkembangan dan fungsi2 otak. Satu hidangan OMEGA GUARD menyediakan 990mg asid lemak omega 3.

Cara Pengambilan:
1-2 biji sekali makan sehari selepas MAKAN MALAM….

Untuk pembelian, anda boleh WhatsApp/SMS/PM/Email:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge