Shaklee: Program Analisa Kesedaran Kesihatan Diri selama 90 hari

Salam sayang buat semua pembaca blog Aju@VitaSyopz yang setia. Istimewa buat anda yang tersayang. Terdapat pelbagai set kesihatan untuk seisi keluarga. Sebelum mengambil sebarang set kesihatan, jom kita analisa tahap kesihatan kita. Pernahkah kita terpikir di mana tahap kesihatan kita? Kita perlu mengetahui tahap kesihatan kita. Disini saya ingin menolong anda semua untuk mengetahui tahap kesihatan anda bagi dapat menjadikan anda lebih sihat. Saya ingin melakukan analisa kesihatan dari semasa ke semasa bagi menolong anda mencari penyelesaian cepat dan pantas sebelum keadaan kesihatan anda menjadi kritikal. 

Dalam PROGRAM KESEDARAN DIRI ini saya ingin menolong anda mencegah dan memperbaiki kesihatan anda dalam mada 90 hari. Saya akan menganalisa tahap kesihatan dan nutrien tambahan yang diperlukan. Analisa dan Konsultasi PERCUMA untuk pelanggan yang betul-betul berminat dan memerlukan. MENCEGAH ADALAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI. 
Anda boleh WHATSAPP/ SMS / TELEGRAM saya di 012-4318211 ataupun tag di INSTAGRAM di AJU_ATELIER untuk menyertai Program Analisa Kesedaran Diri. 
Ini adalah borang soal selidik program ini.

 

Jom join Program ini yang akan memantau tahap kesihatan anda selama 90 hari. Banyak ilmu yang akan anda dapat sepanjang 90 hari secara PERCUMA. 
Salam Sayang,
Aju@ Azura
Intagram: AJU_ATELIER
Facebook: aju.atelier
Pembelian 200poing keatas akan mendapat percuma keahlian dan boleh membeli produk shaklee dengan harga lebih murah. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge