Starter Kit Terbaru : OWL- SOME untuk Ahli Baru nak Join

Hari ini hari yang di nantikan oleh semua peminat Burung Hantu ( OWL). Sempena bulan Kembali ke Sekolah dan Tahun Baru 2020, serta permintaan ramai, Young Living buatkan pakej baru untuk semua peminat OWL dan anak- anak.

PENTING !! Pakej nie Limited kepada 3,000 orang yang mendaftar sebagai Ahli. Dibuka hari ini 16 Dec sehingga 31 Dec 2019 sahaja. TAPI, perlu diingatkan, Malaysia nie banyak jerung- jerung mata hitam. Ada promosi sahaja, dalam masa 3 hari mesti habis.

You all yang belum lagi menjadi Ahli dengan Young Living, dan dalam hati kuat menyatakan mahukan Owl diffuser nie, sampai tidur malam pun termimpi- mimpi. Haaaa. Jangan bermimpi lagi.

Dapatkan pakej nie untuk anak- anak dan juga diri sendiri. Owl diffuser nie sangat unik tau. Satu dalam Seribu, ada diffuser yang mengeluarkan bunyi ombak, kipas angin berpusing, hujan renyai- renyai dan luluba beserta lampu yang boleh dipilih. Setiap malam boleh pilih lampu apa nak nyalakan.

Pakej OWL – SOME diffuser dan Kidscent

Dalam pakej nie you all akan dapat :

  • 1 Diffuser Owl
  • 1 eo Lavender 5ml
  • 1 eo Kidscents Refresh
  • 1 eo Kidscents Kidcare
  • 1 eo Kidscents GeneYus (GeneYus stand for Genius. EO yang similar dengan Brain Power)

Harga nya sangat la murah. Pakej nie termurah dipasaran. Harga asal RM 855.50. Diberi diskaun sebanyak 36% untuk Ahli baru nak Join. So, harganya hanya la RM 550 saja ( tidak termasuk postage )

Nak tahu setiap kegunaan Kidscents nie, baca la di poster bawah nie.

Nak Membeli ?

Roger Aju yang paling Awesome nie. Wassap ke 012-4318211. Kalau nak jumpa, boleh set appointment. Aju stay di area Shah Alam Seksyen 15 saja.

[ Pengedar Young Living Shah Alam, Klang, Subang Jaya dan KL ]

Ingat yer, cari Distributor/ Pengedar Young Living yang sah. Supaya anda tidak tertipu dan di tipu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge