Supplement tertua dan pertama, produk berformula baru dan vitamin terpenting serta wajib menawarkan promosi hebat Februari

Sempena bulan baru nie 1 Februari and penutup cycle Shaklee, pihak Shaklee dengan rasa besar hati telah mempromosikan 3 produk yang terulung, tertua dan terhangat di pasaran. Produk supplement antaranya OsteMatrix, Advanced Joint Health, VitaLea Iron (dewasa) dan VitaLea Kids (Kanak-kanak).

Produk tertua Shaklee

Bagi peminat-peminat produk Shaklee mesti teruja kerana VitaLea (Dewasa) merupakan antara multivitamin dan multimineral tertua dan pertama di dunia. Vitamin-vitamin yang wujud di dunia nie adalah dari inspirasi Shaklee. Nama ‘Vitamin’ pun datang dari Shaklee sendiri. So, tiada ragu-ragu lagi untuk memilih produk Shaklee nie sebagai Supplement di rumah.

Melalui ujian klinikal yang dibuat oleh pihak Shaklee, pengamal supplement VitaLea selama setahun dapat menurunkan serta mengurangkan risiko anda dari jatuh sakit sebanyak 65%. VitaLea adalah The Best MultiVitamin dan dipilih oleh Public Interest sejak tahun 2000.

Supplement yang telah di Formula baru VitaLea Kids Chewable (Kanak-Kanak) 

VitaLea kanak-kanak ini berperisa Rasberi, Oren dan Anggur dan sangat sedap. Ianya telah di formula baru dan di lancarkan pada December 2014. VitaLea nie membekalkan 18 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh kanak-kanak. Ianya juga mempunyai vitamin B dan kalsium untuk tulang dan kesihatan harian.

Supplement terpenting dan Wajib ada

supplement ini amat diperlukan oleh semua lelaki dan wanita, ibu ayah, atuk dan nenek. Supplement ini adalah untuk menjaga sendi dan tulang. Supplement tersebut ialah OsteMastrix dan Advanced Joint Health Tablet (AJHT).

Bagi mereka yang mempunyai masalah tulang belakang, slipdisc, sakit dan lenguh-lenguh sendi, wajib mengambil AJHT nie. Nak lagi bagus tambah dengan OsteMatrix untuk membekalkan kalsium secukupnya. Kalsium akan berkurang bila umur bertambah.

Bagi mereka yang alah dan fobia kepada susu, perlu dan wajib mengambil OsteMatrix. Bagi wanita yang tengah mengandung tersangat-sangat wajib mengambil OsteMatrix.

Terima Kasih meluangkan masa membaca info kesihatan ini…
Boleh hubungi saya untuk makluman lanjut dan pembelian supplement. Konsultasi percuma diberikan secara berterusan kepada pembeli dan pelanggan ekslusif.

Sekian,
Aju
SID# 1097462

sila hubungi saya melalui:
 >> sms/wassup/wechat/telegram di talian 012-4318211
 >> pm saya di link di bawah ini:
Facebook: https://www.facebook.com/aju.atelier
Page: https://www.facebook.com/ajusyopz
Instagram: Aju_Atelier Email: ajuatelier01@gmail.com

 >> Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

 >> Status HALAL : Produk Shaklee untuk pasaran Malaysia telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of Amerika (ISA), badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge