Tambah PENDAPATAN ataupun Kurangkan Perbelanjaan. Mana satu pilihan ANDA?

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera buat semua…

Sudah 3 hari kita di bulan April melalui 6% GST. Korang sudah terasa impak dan kesan GST?
Mungkin ada di antara kita yang belum terasa impak GST kerana telah membeli barang dapur dan sebagainya sebagai stok satu bulan.

Apakah tindakan korang dengan perlaksanaan GST nie. Kita sebagai rakyat tidak dapat berbuat apa. Nie adalah keputusan pihak kerajaan untuk kebaikan rakyat. Pihak kerajaan semestinya telah memikirkan baik buruk perlaksanaan GST nie. Dulu kita pun bayar tax, tapi tax tue tak dibayar kepada kerajaan. Bila adanya GST, tax terdahulu telah dihapuskan. kalu di ingatkan makan kat McD dulu pun kena bayar 6% Govt Tax. Kita okay saja.

Sekarang nie tak perlu lah kita bercerita mengenai GST. Saya pun tak berapa tahu mengenai GST. Yang saya tahu ialah MACAM MANA NAK MENAMBAH PENDAPATAN KELUARGA DAN DIRI SENDIRI dengan tidak mengurangkan PERBELANJAAN HARIAN SAYA.

Korang pun mesti nak tahu kan macam mana nak Menambahkan Pendapatan dengan tidak Mengurangkan Perbelanjaan? Ini la Rahsia Saya….

Pengalaman Aju di dalam Shaklee

Saya telah menyertai bisnes secara online bersama Shaklee sejak tahun 2014. Selama setahun nie saya telah berjaya untuk menambah pendapatan keluarga serta diri saya. Setiap bulan saya dapat shopping beli barang-barang rumah, baju dan membayar hutang-hutang. Walaupun GST ada, saya tak terasa pun kerana setiap bulan saya dapat bonus dari Shaklee…

Bagaimana Perniagaan Shaklee Online? 

Perniagaan Shaklee nie telah berada di pasaran selama 60 tahun (pada 2016). Banyak research telah dibuat dan supplementnya terbukti berkesan. Selain itu ramai bisnessman dan bisnesswomen telah berjaya bersama Shaklee. Tugas pengedar ialah untuk promote kelebihan produk dan menjual. Tak perlu buat research atau keluarkan duit sendiri untuk melancarkan produk nie. Pihak Shaklee telah buat semuanya. Anda tidak perlu mengeluarkan Modal. Hanya menjadi ahli Shaklee seumur hidup dengan bayaran RM 80. Pulangan yang anda akan terima amat menakjubkan sehingga mencecah 5 angka pendapatan bonus.


Shaklee Mentor SID Shah Alam, Subang Jaya, Klang
Saya Mentor Pilihan Anda

Bagus kan! Tak perlu RAGU lagi… Jom call/whatsapp/sms saya secepat mungkin.

Belum terlambat untuk anda memiliki bisnes sendiri bersama Shaklee. Macam saya..Saya ada empire saya sendiri iaitu Love Lady Empire… Saya adalah SID pilihan anda kerana:

Keahlian hanya RM 80 tau pun anda boleh membeli produk sebanyak RM 700 keatas dan dapat keahlian percuma. Selain itu harga lagi murah dari yang tertera diatas.

Berminat dan perlukan konsultasi ekslusif, sila hubungi your trusted distributor:

SID : Aju Atelier
Whatsapp : 012-4318211

2 thoughts on “Tambah PENDAPATAN ataupun Kurangkan Perbelanjaan. Mana satu pilihan ANDA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *