60 peratus Kanser Payudara disebabkan oleh Berat badan berlebihan

Selamat membaca dan melayari blog Aju@VitaSyopz. Wahai kaum Wanita diluar sana. Tolong baca entri ini yang sangat penting buat anda yang mempunyai berat badan yang berlebihan.

Mengikut Hidup Sihat dari majalah Rapi bulan november, dalam segment ini, mereka ada memberitahu bahawa kaum Wanita yang mempunyai berat badan berlebihan mempunyai risiko mengidap kanser Payudara kira-kira 30 hingga 60 peratus.

Ini bukannya satu angka yang kecil tetapi angka yang terlalu besar. Tahukah anda, bahawa Estrogen terhasil daripada sel lemak. Lebih banyak estrogen yang dihasilkan oleh tubuh boleh menyebabkan tumor berkembang. Oleh yang demikian, tolong lah Wahai Wanita, jagalah kesihatan anda dan berat badan anda.

Suplemen Shaklee dapat membantu untuk Kurus.
Kami di Shaklee mempunyai Set Kurus yang terdiri daripada Alfalfa Complex, HerbLax, Lecithin dan ESP. Ianya dapat membantu anda untuk kurus disamping mengecutkan perut serta membina otot-otot yang telah mengeleber akibat kurus.

Jika berminat sila hubungi:
Azura @ Aju
WhatsApp/SMS: 012-4318211

Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah keluarga bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui:
 

One thought on “60 peratus Kanser Payudara disebabkan oleh Berat badan berlebihan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge