Berakhirnya tahun 2015 dan selamat datang 2016 yang penuh cabaran

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera!

Ada lebih kurang 50 minit lagi tirai 2015 akan ditutup. Dan 2016 akan dibuka pada hari Jumaat.

Sepanjang 2015, banyak benda yang berlaku. Pahit, Manis, Masam, Kelat semua rasa itu ada. Tapi sebagai hamba Allah, kita perlu bersyukur dengan apa yang kita ada. Jadikan 2015  sebagai pencetus dan kekuatan  untuk mengharungi tahun 2016.

Pada Aju tahun 2015 terlalu banyak cabaran dan dugaan yang tidak terkata. Saya harap tahun 2016 akan menjadi lebaran baru buat saya dan memberi sinar baru untuk bisnes online serta pekerjaan tetap saya.

Tahukah anda!

Sejak dua tiga hari nie, di social media banyak perkatakan mengenai membuat 2 ke 3 kerja  setiap hari. Sebab apa? Kerana tahun 2016 akan lebih mencabar dan kos sara hidup akan semakin tinggi.

So, sebab tue saya dah lama menceburkan diri di dunia bisnes online. Bisnes online nie tidak akan menganggu masa kerja tetap anda kerana anda boleh buat bisnes online time lunch, time balik kerja dan juga pada waktu malam ketika sibuk melipat kain, teman suami tengok bola, teman anak buat kerja sekolah dan sebagainya.

Bisnes  nie dapa kita cari side income dan pendapatan lebih buat menampung keperluan isi rumah dan sebagainya. Bisnes nie tidak memerlukan modal yang tinggi, hanya RM 79  pendaftaran. Pulangan yang anda akan dapat adalah lebih daripada itue. Anda boleh dapat income sehingga 6 angka.

Selain itu, anda boleh pergi melancong ke oversea yang mempunyai 5 bintang internationally. Dan akan dapat cash bonus untuk pembayaran kereta.

Yang berminat untuk join bisnes ie, sila watsapp Aju 012-4318211

Okla..Happy New Year 2016

 

Azura

#pengedarshahalam

#pengedarseluruhmalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge