Promosi berakhir 31 Disember 2015

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua!

Ada lagi 4 hari saja lagi kita nak melabuhkan tirai 2015. Apakah kita sudah mencapai impian kita di mana memiliki kesihatan yang sihat sejahtera. Maklumlah, sepanjang 2015 kita di gemparkan dengan beberapa selebriti meninggal  dunia akibat penyakit kronik seperti kanser, serangan jantung, kolesterol tinggi dan kencing manis. Kenapa anda tidak mengambil langkah awal untuk mengawal tahap masalah kronik ini.

Selain itu terdapat juga beberapa artis kita yang terlalu obses untuk kelihatan cantik sehingga sanggup menghabiskan beribu ringgit untuk jalani rawatan suntikan kolagen, suntikan vitamin C dan botox.  Kenapa anda perlu susah kan diri dengan cucuk sana sini.

Sesiapa yang layari insta Aju__Pakar_Vitamin dan fb Aju Atelier mesti dah nampak iklan promosi bulan disember nie. Terdapat 3 produk yang boleh diambil oleh satu keluarga. Sama ada untuk cantik, untuk IQ, untuk tak nak cepat lupa dan banyak lagi kebaikannya.

3 produk yang tengah promosi sekarang nie ialah:

  1. Collagen Shaklee

Collagen ini yang paling hangat di pasaran. Ramai yang berlumba-lumba membeli kerana harga yang telalu murah. Kalau beli 2 kotak akan dapat 5% diskaun.

Molekul Kolagen ini sangat la kecil sehinggakan bila anda tuang dalam minuman kegemaran seperti jus buah-buahan  ianya akan larut dengan sendiri nya. Kerana molekul yang kecil, ianya senang untuk diserap ke dalam kulit, tisu dan sel yang telah mati.

Sel, tisu dan kulit mati akan diperbaharui untuk menumbuhkan sel, tisu yang baru. Sel dalam badan kita ini akan mati setiap hari sebanyak beratus sel. Oleh kerana itu, badan kita akan nampak lebih tua, berkedut, tulang-tulang joint akan terasa sakit seperti sendi tangan dan lutut. Kolagen ini membantu membentuk sel baru supaya tiada lagi sakit lutut, muka tak berkedut dan sebagainya.

  1. Lecithin

1 tablet lecithin mampu meningkatkan upaya tahap IQ dan tahap ingatan seseorang. Lecithin ini boleh di ambil oleh orang dewasa dan juga anak-anak kita yang bersekolah. Lecithin ini juga membantu anda untuk menghalang lemak dari masuk ke dalam kulit dan juga membakar dan membuang lemak di dalam badan dan juga di atas permukaan kulit.

  1. VitaLea Kidz

Vitalea Kids ini mengandungi 24 jenis minerals dan vitamins yang membantu anak – anak kita mendapat kecergasan dan hindari mereka ini dari keletihan, demam, selsema dan batuk. VitaLea mempunyai rasa anggur dan sedap. Hanya perlu di hisap.

Anak-anak ini perlu di beri vitamin sejak dari baby lagi. Di waktu baby, ibu perlu mengambilnya dan vitamin ini disalurkan kepada anak melalui susu ibu. Bila anak sudah mencapai umur 2 tahun, maka terhentilah susu ibu. Oleh itu anak -anak perlii diberikan VitaLea kids ini. Sayangi lah anak kita.

Bagi yang berminat,  jangan lupa watsapp saya di talian 012-4318211 sebelum 30 December, 9pm.

Terdapat hadiah istimewa menantii anda jika anda membeli 2 jenis/  botl keatas.

Terima Kasih

-Aju-

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge