Get Clean Water (Kebersihan Air)

Mengenai Air Minuman

Zaman sekarang nie kita perlu lebig perihatin dengan air yang kita minum. Banyak air yang tercemar dengan bendasing yang kita tidak dapat lihat dengan mata kasar. Oleh itu, Get Clean Water dari Shaklee memperkenal kan produk yang cukup flexible dan boleh dibawa kemana-mana supaya kita dapat nikmati kebersihan air yang diminum tanpa rasa ragu-ragu. 

Air bersih yang kita minum terdapat bendasing yang tersembunti yang tidah dapat dilihat dengan mata kasar. Bila kita buka pili air di rumah, kita lihat air yang keluar itu bersih tetapi berapa pasti yang air ini selamat diminum. Selamat dari bahan-bahan kimia? 

Bahan kimia terdiri daripada racun perosak, logam berat dan bahan industri yang tercemar yang boleh membahayakan kesihatan yang diminum oleh kita dan keluarga kita. 20% daripada air tercemar dengan pendedahan plumbum. So berjaga-jaga la wahai kawan-kawan sekalian. 

Dengan adanya Water Pitcher yang berbentuk seperi jag air sangat sesuai di gunakan dirumah, di bawa balik ke kampung dan juga digunakan semasa picnic atau sewaktu melancong. Ramai dari kita yang sangat sensitive dengan air yang minum, Ada yang sakit perut dengan air minuman yang dibeli. 

Get Clean Water @ Water Pitcher 

Kat sini saya nak citer skit tentang Get Clean Water @ Water Pitcher

Get Clean Water merupakan sistem penapisan air multipaten yang baru. Berbanding dengan Jag Air yang lain, Get Clean Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean Water merupakan sistem penapis jag air pertama yang mengunakan blok karbon yang boleh diisisemula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Get Clean Water Terbaik dan Terkemuka

* disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat
* disahkan dapat mengurangkan klorin
* disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan – dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka
* sistem penuras jag air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama.

 

 

Kenapa perlu beli Water Pitcher ini? 

1. Hanya beberapa sen bagi seliter air
2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
3.  Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
4. Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
5. Menjimatkan kos tanpa perlu dimasak.

Salam Sayang
Aju@Azura Tel: 012-4318211 (sms/whatsapp/telegram/wechat)
FB: Aju Atelier
Email: ajuatelier01@gmail.com

Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge