Info Kesihatan Wanita

Wanita Moden Berkerjaya

Wanita bekerjaya sangat mementingkan kesihatan dan kecantikan. Kecantikan perlu datang dari dalam dan ianya akan reflect keluar. Oleh yang demikian, semakin ramai wanita-wanita mengambil vitamin supplement yang berasaskan dari bahan semulajadi dan tiada bahan chemical. 

Vitamin asas yang perlu diambil oleh setiap wanita ialah:
– Alfalfa Complex
– Vitamin E Complex. 

Kenapa vitamin nie PENTING?

1. Vitamin nie sesuai untuk wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.
2. Alfalfa Complex berfungi seperti Kacip Fatimah.. hehehe..buat sesiapa suka minum PEARL boleh la ambik Kacip Fatimah pulak. Ini lagi berkesan.. Selain fungsi sebagai perapat, ianya dapat membantu mengatasi masalah kesihatan wanita seperti  melancarkan kitaran haid bagi mereka yang mempunyai masalah kitaran haid. 
3. Vitamin E pulak berfungi sebagai anti-oksidan, anti-penuaan dan menyokong dan mempercepatkan pemulihan otot selain bagus untuk jantung. Bagi yang dah kawin, mereka mengelarkan vitamin nie sebagai vitamin sex. Vitamin E dapat digunakan sebagai masker kat muka. So tak payah la gie buat facial lagi or buat suntikan vitamin E lagi untuk menegangkan kulit muka. Bagi wanita yang mempunyai masalah menopause, Vitamin E bagus untuk mengimbangi hormon, mengurangkan hot flushes/panas badan.

Satu set Vitamin nie harganya RM 202.75. Sangat berbaloi-baloi. Vitamin nie dapat bertahan selama 4-6 bulan.  

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian produk, sila hubungi saya melalui Whatsapp/SMS/Telegram di talian 012-4318211dan melalui PM di FB/Page: Aju AtelierEmail juga boleh dihantar ke ajuatelier01@gmail.com.

Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *