Kenal dan Jatuh Cinta

Cinta dan Sayang berputik bila kita sudah mengenali tentang sesuatu. Ini terjadi bila kita telah mengetahui tengtang sesuatu produk mengenai kebaikan dan keistimewaan produk, ianya secara tidak langsung membuatkan kita jatuh Cinta untuk membeli dan mengunakannya.

Itu namanya Cinta Pandang Pertama. Dari Mata turun ke hati.

Jangan salah paham. Aju bercerita mengenai Cinta dan Sayang dengan produk Essential Oils Young Living.

Cinta dan Sayang paling utama kepada Allah, Orang tua kita dan juga Family kita. Kemudia baru lah orang yang hadir kedalam hidup kita. Orang yang hadir itu belum ada untuk membuka diri ini untuk jatuh cinta sekali lagi.

………hihihi

ok…ok…serius. berbalik pada topik semula. aju jatuh cinta dengan minyak aromaterapi essential oils ini sejak tahun lepas. Aju cari minyak nie untuk hilangkan Stress dan juga untuk tenangkan Aju hadapi masalah keluarga. alhamdullilah selepas mencuba, rasa diri semakin positif dan semakin ceria hadapi segalanya dalam hidup. Hidup aju berputar dan berubah 80%. Belum lagi 100% ya.. Selebihnya hanya pada attitude diri. Emosi dan physically terkawal. Aju happy sangat.

Bila happy, aju mula lah share dalam facebook dan blog. Sejak tue, ramai yang bertanyakan mengenai essential oils. Ramai juga yang menjadi Ahli. Setiap kali aju beli, banyak point yang aju dapat dan secara tak langsung terus la buat bisness secara kecil-kecilan di facebook dan blog.

Feedback yang aju terima sangat lah perfect. Tak terfikir sebelum nie ada minyak yang sebegini rupa. Minyak terapi yang dapat mengubah emosi dan perasaan kita. Minyak nie juga membantu mengurangkan demam, selsema, menguruskan badan, membantu anak autism dan others special kids serta banyak lagi.

Alhamdullilah income pun banyak masuk dan boleh bayar duit kereta.

yang tengah membaca nie, mai la join buat bisnes minyak aromaterapi nie. sangat-sangat laku.

nak tahu lebih lanjut, boleh whatsapp dengan Aju. aju sedia membantu you all.

Okla.. aju nak gie buat keja nie. nanti aju update lagi yer.. Nanti kita cerita tentang my secret admire pulak yer.

hahahaha.. Selamat berpuasa you all!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge