Kulit Berseri dengan NutriWhite Shaklee

Wanita dan Kecantikan

Lumrah wanita untuk kelihatan cantik.. Betul tak? hehehe.. Cantik sangat konservatif dan sukar dinilai. Setiap orang mempunyai pandangan tersendiri tentang cantik. Ada yang mengatakan cantik agama, cantik budi bahasa dan juga cantik dari segi rupa paras. Yang paling susah hendak dijaga ialah cantik rupa paras. Bila umur meningkat, paras rupa semakin berkurangan. Tapi dalam satu article yang saya baca di surat khabar, wanita berumur 30 tahun keatas akan lebih cantik dari wanita berumur 20an.. Ini tak dinafikan setelah umur saya mencecah 30an, ramai yang kata saya semakin comeyyy..hehehe..nie namanya angkat bakul sendiri nie..Sekali sekala perasan diri cantik… Wanita yang mencecah 30an perlu sangat menjaga kulit muka kerana hormon wanita akan berubah bila umur semakin meningkat. Oleh itu, anda perlu lah memilih produk kosmetik yang terbaik yang tidak mengandungi bahan chemical yang boleh merosakkan kulit muka. Ramai antara kita mempunya kulit yang berbeza. Ada yang mempunyai kulit berminyak dan kulit kering. So, PENTING untuk memilih produk yang terbaik.

Disini saya nak introduce produk NutriWhite dari Shaklee yang sangat baik untuk mereka yang inginkan kulit yang putih berseri. So jangan la ambik produk pemutih kulit yang entah apa-apa. Kononnya boleh putih dalam 1 week.. Macam mana ianya boleh jadi putih 1 minngu. Pelik kan? Orang-orang yang nak putih akan memilih produk kulit yang mempunyai bahan chemical yang luar biasa. 

Produk Kecantikan NutriWhite Shaklee
Produk Kecantikan NutriWhite Shaklee

5 cara membantu mencerahkan Kulit kusam dan meratakan tona kulit

Tahukah anda NutriWhite mampu milik oleh semua orang. Produk ini keluaran SHAKLEE dan telah berada dipasaran lebih kurang enam tahun. Produk ini dipaten sebagai WhiteN-16. Ianya diformulasi oleh pakar kecantikan dan saintis Jepun dan Amerika Syarikat bagi membantu mencerahkan kuli kusam dan meratakan tona yang tidak sekata. Terdapat lima cara yang disenaraikan oleh iSihat magazine iaitu:
1. Mencegah kesan yang memudaratkan kulit dari matahri dan alam sekitar dengan melindungi kulit secara aktif daripada sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan serta merosakkan kulit.
2. Mengurangkan penghasilan pigmen hitam pada kulit daripada menjadi gelap.
3. Menyekat pemundahan pigmen hitam dari dasar sel kulit ke lapisan atas untuk mencegah kemunculan tompok hitam.
4. Mencerah warna melanin yang sedia ada serta tompok hitam serta menyerlahkan warna kulit secara keseluruhan.
5. Memperbaharui dengan menghilangkan sel mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit cantik berseri.

Fungsi Vitamin C didalam NutriWhite

Tahukah kita didalam NutriWhite terdapat Vitamin C yang berfungsi sebagai memutihkan and melicinkan permukaan kulit supaya lebih gebu dan bersinar. Yang PALING PENTING, produk ini sesuai untuk kulit  Pan Asia normal yang tidak sensitif dan jerawat.

Produk Kecantikan NutriWhite

Terdapat 7 rangkaian produk di bawah label NutriWhite iaitu:

1. NutriWhite Action Makeup Remover
2. NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser
3. NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener
4. NutriWhite Daily Defence Whitening Essence
5. NutriWhite Spot Whitening Treatment
6. NutriWhite Daytime Whitening Lotion (Siang sahaja)
7. NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream (Malam sahaja)

Kepada sesiapa yang tidak puas hati dengan produk kecantikan anda sekarang ini, silalah bertukar kepada NutriWhite. Tersangat best dan berbaloi….

Pembelian satu set produk ini, anda akan dapat JADI AHLI DENGAN PERCUMA dan anda dapat bonus 8% dari SHAKLEE. Jom rebut peluang keemasan ini. Untung kan?

Pleaseeeee Jangan Tunggu Lagi..Jom Rembat!!!!

Salam Sayang,
Aju@Azura
Tel: 012-4318211 (sms/whatsapp/telegram/wechat)
FB: Aju Atelier 
Email: ajuatelier01@gmail.com

Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge