paraben free kosmetik

Kosmetik mengandungi Parabens merbahaya

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua! Masih tertanya-tanya, apa itu Parabens.. Pergi sana sini, semua kata jangan guna kosmetik dan penjagaan muka yang ada Parabens.. Jom baca sikit apa itu Paraben. Apa itu Parabens? Menurut kajian, Parabens nie digunakan di dalam produk kosmetik untuk cegah ianya menjadi bakteria. Ianya telah digunakan sejak zaman 1950an. Sebanyak 85% […]... Read More
IMG_20151026_232918 aju nutriwhite IMG_20151009_231227

Mahukan Facial sendiri di rumah

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera. Pernah tak terpikir untuk buat facial sendiri di rumah?? Saya sendiri pun selama 32 tahun nie tak pernah buat facial kat spa ataupun dirumah.. Apa yang saya tahu, hanya perlukan pencuci muka, toner dan pelembab saja… Sejak join kelas Master Hanum minggu lepas tentang facial menggunakan NutriWhite, baru lah saya tahu […]... Read More
Nutriwhite

16 Bahan Botani dalam NutriWhite

Assalammualaikum. Ada sesiapa yang sedang mencari produk penjagaan muka  yang tiada bahan kimia? Rasa-rasa ada tak produk nie… Jawapannya ialah ADA….. Produk  yang  saya maksudkan ialah produk NutriWhite keluaran Shaklee. NutriWhite telah  dicipta oleh saintis- saintis dan pakar penjagaan kulit muka daripada Jepun dan Amerika Syarikat…Mereka ini mengambil masa selama 3 tahun untuk menciptakan nya.. […]... Read More
IMG_0202.JPG IMG_9959.JPG IMG_0018.JPG IMG_0150.JPG

Muka cerah dan segar selama 24 jam

Assalammualaikum. Korang mempunyai masalah jerawat, jeragat, whitehead dan muka suami kasar. NutriWhite membantu anda dengan masalah anda. Terlaris di AJUSYOPZ.com ——————————- ? segarkan kulit selama 24jam ? kurangkan garis halus dan kedutan ? kurangkan pigmentasi kulit ? kurangkan lingkaran gelap ? hapuskan jerawat dan jeragat ? cerahkan kulit ———————————- 3 set asas NW ? Pencuci […]... Read More
peminat nutriwhite nutriwhite no1

Jerawat hilang dan muka suami bersih

Assalammualaikum. Semakin hari semakin ramai yang mengenali NutriWhite (NW). Ramai yang telah jatuh cinta dengan NW. Tak kira lah lelaki mahupun wanita. NutriiWhite nie bukan hanya focus untuk kaum wanita sahaja. Ianya unisex buat semua. Yang pasti NW nie berkualiti, hebat, kandungan tidak aka merosakkan kulit muka atau pun membuatkan muka mengelupas. NutriWhite set asas […]... Read More
IMG_9814.JPG IMG_9763.JPG IMG_9732.JPG IMG_9733.JPG IMG_9729.JPG IMG_9743.JPG IMG_9742.JPG IMG_9736.JPG IMG_9731.JPG IMG_9727.JPG

10 Testimoni NutriWhite mencantikkan kulit wajah

Assalammualaikum. Hari nie Aju nak share testimoni pengguna Nutriwhite basic set yang mengandungi: 1. Pencuci Muka – Gentle Deep Foaming Cleanser 2. Toner Muka- Soothing Radiance Whitening Softener 3. Pelembab cum Sunblock – Ultimate Protection Whitening Lotion Jom tengok perubahan mereka nie.. 1. Jerawat dan tiada kulit kering mengelupas             […]... Read More
IMG_9715.JPG IMG_9676.JPG IMG_9636.JPG IMG_9742.JPG IMG_9743.JPG IMG_9726.JPG IMG_9736.JPG

4 asas kecantikan kulit muka tanpa jerawat

Assalammualaikum pembaca Ajusyopz.com. Alhamdullilah hari nie sudah 9 hari kita berhari raya. Sabtu dan ahad nie mesti banyak open house. Haaa…bila pergi open house waktu tengah hari jangan lupa sapu sunblock di muka. Cuci muka pun jangan lupa. Disini saya nak berikan anda 3 tips penjagaan muka untuk kulit cantik. Boleh save gambar bawah nie […]... Read More