Ovarian Cyst disebabkan oleh Supplement

Salam buat semua pembaca Aju@VitaSyopz. Peringatan buat semua wanita dan gadis-gadis diluar sana. Pilihlah supplement yang betul dan terbaik untuk kesihatan. Jangan membeli supplement yang murah dan memudaratkan kesihatan anda. Gadis berumur 20 tahun keatas wajib dan perlu mengambil supplement untuk membina sistem imun dan menghindari dari penyakit. Penyakit yang sangat dekat dekat wanita ialah Cyst atau lebih dikenali sebagai Fibroid. Ketumbuhan di dalam rahim dam boleh menyebabkan rahim dibuang dan kesukaran mengandung. 

Jom baca testimoni seorang wanita dan ibu muda yang didiagnos menghidapi Cyst. 

Cerita seorang teman mengenai Cyst/Fibroid. Bulan lepas beliau disahkan mempunyai cyst. Selepas itu beliau konsisten mengambil Sr Vitamin C dan GLA complex dari Shaklee. Sekarang nie Doktor maklumkan bahawa Cyst tersebut telah hilang. Menakjubkan! Alhamdullilah. 

Semua wanita perlu konsisten Vitamin C dan GLA Complex Shaklee untuk hindarkan diri dari Cyst. Cyst akan menyerang tanpa mengenal usia. 
Cyst dan Fibroid hilang dengan GLA complex dan Vitamin C
Cyst dan Fibroid hilang dengan Shaklee

Kenapa Sr Vitamin C dan GLA complex

Sure ramai yang tertanya kenapa Vitamin C dan GLA complex. Ini adalah kerana Vitamin C adalah supplement anti oksidan yang tinggi untuk melawan ketumbuhan serta kanser. Ianya meningkatkan sistem imun badan untuk melawan penyakit yang menyerang sistem imun. Oleh itu, pesakit yang ingin menguatkan semula sistem imun perlu mengambil Vitamin C ini selama sebulan dan konsisten mengambilnya sepanjang masa. Kerana ini bukannya ubat yang boleh merawat dan hilang dengan cepat tapi ianya cumauntuk jangka masa yang singkat sahaja.

Manakala GLA complex pula membantu untuk mengecutkan ketumbuhan seperti cyst dan fibroid serta mengelakkan dari terkena ketumbuhan serta kanser. GLA complex mengandungi minyak borage yang berkualiti tinggi. Ianya berlainan dengan EPA yang lain. GLA complec mengandungi Borage Oil, EPA serta Omega -3 yang diambil dari alam semulajadi bermutu tinggi.

Ini lah sebab utama kenapa ramai wanita yang bertukar dari EPA kepada GLA complex. 

Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Tiada modal diperlukan, hanya pendaftaran seumur hidup sebanyak RM 65 and RM 10 untuk bisnes kits. Dengan harga ini ada sudah boleh memulakan perniagaan secara online dan offline.

Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda. 
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui: 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge