Pengedar Shaklee Shah Alam

Salam semua. Malam-malam nie nak update skit. Sesiapa yang ingin, berminat untuk mengetahui mengenai produk hebat Shaklee nie, boleh sms/whatsapp Azura di talian 012-4318211

Saya nie pengedar shaklee Shah Alam. Saya juga boleh hantar ke rumah anda di kawasan Shah Alam dan juga pos laju ke rumah anda dalam masa 3 hari bekerja. 
Sesiapa yang nak pergi sendiri ke head office kat sunway atau pun mana-mana branch untuk membeli atau mendaftar sebagai ahli, boleh guna ID saya SID# 1097462
Hari nie dengan izin Allah, nie la barang-barang untuk dipos dan di cod. Shaklee mempunyai Set Supplement kesihatan, Set Kesihatan kulit muka yang terdiri daripada gel cuci muka, toner, monsturizing dan banyak lagi, Set Pencuci rumah yang ajaib terdiri daripada sabun basuh kain, sabun serbaguna, sabun cuci pinggan dan juga softener melembutkan kain basuh untuk tidak meninggalkan bau hapak.. 
Hari nie first time saya mencuba Enfuselle bagi kulit muka berminyak. Saya start dengan cleansing gel dan moisturizer. Enfuselle mengandungi Vitamin E dan Paraben Free. Nanti saya cerita lagi tentang Enfuselle nie. 

Berminat untuk membuat pembelian,
Contact: Azura@Aju
Whatsapp/sms: 012-4318211
Email: ajuatelier01@gmail.com
Like Facebook: Aju Atelier
Like Page: Aju_VitaSyopz
Instagram: Aju_Atelier
Boleh COD ke kawasan Seksyen 15, Shah Alam DAN
Poslaju ke semua Negeri termasuk Sabah, Sarawak, Singapura, Indonesia dan Brunei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *