Perut Sakit Tengah Malam Cari Minyak Sakit Perut

Siapa pernah terkena, sakit perut tetiba di tengah malam dan kebetulan hari tue ialah cuti am? Di tempat Aju, klinik hanya buka sampai pukul 10 malam sahaja dan tutp pada hari Sabtu, Ahad dan Public Holiday. Bila masa tue sakit perut menyerang, mana nak pergi. Dalam masa kecemasan ini la, Aju akan start membuka beg-beg berisi Minyak untuk cari Minyak Sakit Perut. Minyak yang Aju guna ialah minyak grad tinggi serta 100% semulajadi dari akar kayu, bunga, daun dan tumbuhan.

Zaman dulu mana nak ada klinik atau hospital. Tumbuhan sekeliling rumah dan hutan, dijadikan ubat menyembuhkan penyakit. Zaman sekarang ini, kita tidak perlu masuk  hutan cari tumbuhan untuk dibuat ubat. Di Young Living company mereka telah mengeluarkan Essential Oils atau lebih dikenali Minyak Pati.

Minyak Apa nak Guna?

Kebiasaannya bila Sakit perut, Aju akan ambil minyak Di-Gize dan Peppermint untuk sapu di sekeliling Perut dan area Belly. Lepas beberapa saat, angin mula keluar, asid mula perlahan di dalam perut dan perut semakin stabil. Hulu hati pedih semakin berkurangan. Walaupun perut semakin sihat, Aju akan ulang sapu setiap 4 jam.

Kenapa sapu Minyak setiap 4 jam?

Haaaa…Minyak nie bukan sebarangan Minyak. Minyak nie ialah essential oils yang mempunyai daya penyembuhan keatas penggunanya. Ianya akan bertahan di dalam badan selama 4 jam sahaja dan selepas itu akan keluar dari badan melalui liang roma. 4 jam itu, minyak ini akan melalui kelenjar dan saraf yang ada untuk menyembuhkan sakit di dalam.

So…Minyak ini tidak akan memudaratkan diri dan saraf kita. Minyak ini telah melalui ujian klinikal dan dijamin berkesan dan tiada side effect. Bagi mereka yang akan mengerjakan haji dan umrah, sila simpan minyak ini di dalam beg tangan anda.

Apa Kelebihan dan Kebaikan Di-Gize

Digize oil nie mengandungi 8 jenis minyak di dalamnya. Semua bahan ini berfungsi untuk menjada perut, penghadaman, mengeluarkan angin dan sebagainya. Antara bahannya ialah :

  1. Tarragon
  2. Ginger
  3. Peppermint
  4. Juniper
  5. Fennel
  6. Lemongrass
  7. Anise
  8. Patchouli

digizekandungan Digize

Pembelian dan Order Digize Oil

Harga Retail : RM 206.57

Harga Ahli : RM 157.00

Nak Jadi Ahli, perlukan pembelian sebanyak 100pv iaitu RM 600 lebih. Jadi Ahli sekali sahaja. Selepas nie beli 1 botol minyak essential pun, dapat harga Ahli.

Nak order : watsapp ke Aju Azura 012-4318211

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge