Promosi Keahlian Young Living Essential Oils

salam hari Pekerja semua. 1 May 2017, bermula keahlian baru Young Living Essential Oils. Keahlian Young Living nie sangat best. Untuk enjoy Compensation Plan Young Living, you all boleh SIGN UP membership programs Essential Rewards. Bila you all jadi Ahli, secara tak langsung you all menjadi PENGEDAR young living dan buat bisness.

Bulan nie bila you all SIGN UP dengan belian sebanyak 150pv, you all akan dapat FREE 1 botol PEPPERMINT oil yang berharga RM 136.84.  horeyyy best kan.. PERCUMA tue.

TAPI…

Jika you all membeli sebanyak 300 pv, you all akan dapat FREE 1 botol PEPPERMINT oil dan juga 30 paket Ningxia Red Singles. Harga nya bernilai RM 678.95.

Siapa nak bagi semua benda FREE nie.

Sign Up Keahlian dan Buat Bisness

You all yang sign up keahlian bersama Young Living, secara automatik menjadi pengedar Essential Oils Young Living dan menjana pendapatan serta menjadi Usahawan. You all boleh buat secara online mahupun offfline. Tiada yuran keahlian, cuma you all kena konsisten 100 pv setiap bulan dan kembangkan empire. Semakin besar empire, semakin maju dan berkembang income anda.

Sama-sama kita bantu mereka yang ingin Buat SIDE INCOME.

Ramai Pengedar Young Living yang telah mencapai income 5-6 angka setiap bulan bersama Young Living. Ada yang sudah membeli rumah sendiri , kereta baru dan juga pergi melancong merata tempat.

Faedah Essential Rewards Programs

Banyak faedah bagi mereka yang enroll dan buat bisness Young Living sebagai 2nd Income Part time.

  1. Komisyen UniLevel – bonus ini dari ahli – ahli yang enroll di bawah empire anda
  2. Accumulative Point – dari hari pertama you all enroll sebagai ahli, point itu akan dikumpul dan boleh ditebus bila-bila masa. Tebus dengan barang dari Young Living secara PERCUMA
  3. Bonus Enrollment
  4. Fast Track Bonus
  5. Bonus Leadership
  6. Melancong Overseas.
  7. dan banyak lagi bonus.

Rising Start Team Bonus ini untuk mereka yang berada di level Star, SR Star and Executive

Sekiranya yoyoung-living-business-opportunity-15-638u all memerlukan makluman lanjut, jangan malu dan jangan segan watsapp Aju 012-4318211

Saya sedia membimbing anda.

Komisyen UniLevel akan you all dapat bila you all mengembangkan empire di setiap level di empire you all.  Setiap Ranking memerluka jumlah OGV tertentu untuk membolehkan anda naik Ranking.

Comp_Plan_1Comp_Plan_2

Promosi Keahlian May

Promosi ini hanya special untuk mereka yang SIGN UP menjadi AHLI bulan ini. You all pilih mana-mana Essential Oils yang Young Living sediakan. Aju Pengedar Young Living Essential Oil Shah Alam, Klang, Pelabuhan Klang, Subang Jaya dan Petaling Jaya dan Seluruh Malaysia, Indonesia, Sabah, Sarawak dan Brunei.

may enrollment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge