Rawatan Kanser dan Tumor dengan suplemen AntiOksidan

Salam hari Rabu semua. Malam nie saya nak buat entri mengenai produk suplemen antioksidan yang boleh merawat kanser dan tumor. Sejauh mana kita tahu tentang produk antioksidan ini? Apa kepentingannya? Semestinya dalam pikiran kita adakah produk antioksidan ini boleh merawatinya.. Jom ikuti ceritanya.. 


Produk AntiOksidan? 

Ramai yang bertanyakan bagaimana produk ini dapat membantu dalam merawat kanser dan tumor. Antioksidan produk ini akan meningkatkan sistem imun badan. Ianya berfungi sebagai agen yang boleh menghalang tumor dan kanser dari merebak keseluruh anggota badan. 
 

Produk Shaklee dapat membantu

Seperti yang kita tahu produk shaklee ini diperbuat dari alam semulajadi dan tiada bahan chemical. Oleh yang demikian, tidak ragu-ragu lagi bahawa produk shaklee adalah satu-satunya produk yang dapat membantu menentang kanser dan tumor. 

Antara produk-produk yang mempunyai Antioksidan untuk meningkatkan sistem imun ialah:

1. Nutriferon
Didalam nutriferon terdapat Interferon semulajadi yang mengandungi polisakrida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Ianya juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.
Note: Interferon diekstrak dari biji labu

2. CarotoMax
Kerap mengambil beta karotena dapat mengukuhkan sistem imun, melambatkan penuaan dan menyekat kanser dan menghalang pembentukkan sel-sel kanser. Ianya dapat mengurangkan risiko kanser terutama sekali kanser paru-paru dan payudara. Ia dapat mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida.

3. Sustained Release Vita C 500mg
Vitamin C ini adalah satu-satunya suplemen yang mempunyai antioksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh serta merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Vitamin C juga mampu menghapuskanradikal bebas sebelum ianya menyerang sel-sel badan kita. 

4. Vita E Complex
Jika anda mengambil lebih dari 1,200 IU sehari untuk antioksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. Vitamin E ini dapat memperbaiki masalah oksidasi- katarak dan masalah penglihatan.

5. Garlic
Garlic dapat membantu mengelakkan dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetus kepada kanser iaitu Nitrosamine.


6. Zinc Complex
Zinc complex ini dapat membantu mengeluarkan kelenjar Thymus. Kelenjar ini dapat mempertingkatkan sistem imun deng mengeluarkan T-cells  untuk menentang kanser dan menghalang infeksi penyakit.

7. Vivix
Vivix adalah suplemen yang terbaik untuk merawat kanser dan tumor. Ianya mempunyai polifenol dan resvetrol untuk merawat dan memperbaiki kerosakan DNA. Kandungan semulajadinya terdiri daripada Muscadine grape, purple carrot, elderberry dan polygonum cuspidatum. Boleh layari entri saya mengenail Kehebatan dan Kelebihan Vivix

8. GLA (Gamma- linolenic asid)
GLA juga adalah suplemen antioksidan yang dapat meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser. Ianya dapat membantu mengecutkan cyst dan fibroid. Bahan yang terdapat didalam GLA terdiri daripada Borage seed, Blackcurrant dan EPO. Sila layari entri mengenai GLA Shaklee untuk Wanita dan Lelaki


9. Cinch Energy Tea Mix
Red tea extract yang terdapat didalam Cinch Tea ini adalah bahan antioksidan yang dikenali sebagai polifenol. Polifenol ini membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ianya merupakan antioksidan yang kuat untuk mencegah kanser dan sebagai agen yang membantu menghalang tumor daripada merebak. 

antioksidan mencegah kanser
AntiOksidan produk dari SHAKLEE merawat kanser dan tumor

Salam Sayang 
Aju@Azura
Tel: 012-4318211 (sms/whatsapp/telegram/wechat)
FB: Aju Atelier
Email: ajuatelier01@gmail.com

Pembelian secara Online:  Produk Antioksidan

Maklumat lanjut bagaimana menjadi Ahli Shaklee

Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *