Sertai Oilers Journey team Sekarang

Sertai sekarang Oilers Journey team untuk mereka yang mementingkan sebuah Gaya Hidup yang sihat dari segi fizikal, emosi, spritual, mentally. Wellness merujuk kepada kesihatan sebelum sakit yang perlu dijaga dan semai.

Aktiviti dalam Oilers Journey team ialah Coaching Ahli baru dalam penggunaan Essential Oils, Produk Knowledge, Sharing testimoni penggunaan Essential Oils dan soon akan ada bengkel Essential Oils 101 dan bengkel membina bisnes sendiri dengan Essential Oils tanpa modal tahunan. Ahli Oilers Journey juga akan di ajar cara pengunaan serta cara membuat order di dalam VO system. Oilers Journey ahli boleh memberi segmen apa yang perlu dibincangkan setiap minggu.

Kesemua aktiviti ini akan melalui Whatsapp dan FB Page. Oilers Journey boleh request untuk berjumpa face – to face untuk mendengar tentang Essential Oils dan juga membina asas bisnes dengan Oils.

Siapa yang boleh menyertai Oilers Journey team ini ? Opess sebelum tue, mereka perlu menjadi Ahli Oilers Journey dengan belian Set Starter Kits Young Living.

  1. Surirumah
  2. Pekerja tetap
  3. Pelajar 18 tahan ke atas
  4. Penganggur
  5. Pelajar IPTA and IPTS

Untung menyertai Oilers Journey team ini ialah selain mempelajari tentang Essential Oils, mereka dapat mempelajari cara menulis blog, DiY Perfume, Urutan dengan RDT, serta Terapi emosi.

Boleh whatsapp Aju di -012 431 8211 untuk pertanyaan Ahli dan Keahlian Oilers Journey.

Sekian, with Love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge