Shaklee mengubah diri saya

Salam semua pembaca blog Aju@VitaSyopz. Malam nie saya nak bercerita skit tentang bagaimana SHAKLEE mengubah hidup saya dan kesihatan saya. Saya telah menjadi pengedar SHAKLEE sejak 2014, January. Tahun nie 2015, cukup satu tahun saya menjadi pengedar SHAKLEE. Alhamdullilah sejak join SHAKLEE nie hidup saya berubah. Kehidupan dan Kesihatan saya berubah 100%. Saya berjaya mengSHAKLEE kan ahli keluarga saya. Keluarga saya mula mengamalkan supplement SHAKLEE. Yang paling ketara mengamalkan SHAKLEE ialah Aunty Zah. Aunty Zah saya nie tinggal di Penang dan beliau sangat susah nak mengambil supplement. Tapi sejak saya join SHAKLEE beliau mula mengamalkan Supplement.

Shaklee mengubah diri saya
Shaklee di Hatiku

Antara sebab musabab beliau mengamalkan supplement SHAKLEE kerana untuk support bisnesku ini dan sekali gus memberi beliau kesihatan yang agak sempurna dimana iana merawat GAstrik yang beliau hadapi. Selain itu, Mama, Aunty Milah, adik ipar dan nenek saya juga mengamalkan SHAKLEE. Seperti yang saya cakap tadi, Alhamdullilah saya dapat mengSHAKLEE kan mereka semua. Ameen………

Kehidupan saya juga berubah. Berubah dari segi masa dan independent. Bila saya memulakan bisnes nie, saya lebih banyak mengisikan masa-masa saya. Saya mula membaca mengenai kesihatan. Saya juga menjadi independent. Saya boleh menghadirkan diri ke training berseorangan dan lebih bersemangat serta berkeyakinan untuk berkomunikasi. Saya juga lebih fokus dalam hidup ini dan saya perlu mencapai impian saya menjadi seorang business women yang berya dan blogger yang terkenal. Insyaallah. Doakan kejayaan saya wahai teman pembaca blog Aju@ViatSyopz nie. Semoga satu hari nanti orang diluar sana mengenali blog saya ini dan network saya berkembang keseluruh negeri termasuk Indonesia, Singapura dan Brunei. Doakan ya. Semoga anda dimurah kan rezeki bila mendoakan orang lain.

Bila bercakap mengenai mengSHAKLEE kan diri dan keluarga, saya ingin petik dan berkongsi 4 perkara penting yang di highlight kan oleh MASTER HJ ROSLAN. Beliau ialah Master Melayu pertama. Antara 4 points tersebut ialah:

1. SHAKLEE kan diri sendiri
2. BERKONGSI dengan kawan-kawan, sedara-mara dan family
3. Berkongsi dengan SEIKHLAS HATI
4. Dapatkan KEBEBASAN kewangan, bersama keluarga

Hubungi saya Aju@VitaSyopz

Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah keluarga bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Tiada modal diperlukan, hanya pendaftaran seumur hidup sebanyak RM 65 and RM 10 untuk bisnes kits. Dengan harga ini ada sudah boleh memulakan perniagaan secara online dan offline.

Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge