Soya membantu dalam proses Menopause

Wanita amat takut untuk melalui proses Menopause. Semasa proses ini, wanita akan mengalami hot flushers dimana badan akan sentiasa menjadi panas sahaja. Mereka ini mahu sentiasa duduk dibawah fan dan didalam aircond. Bila badan panas, maka secara tidak langsung pikiran akan menjadi tidak keruan dan sentiasa merasa marah. Ini adalah kerana hormon unbalance. tapi sekarang tidak perlu risau lagi kerana Soya dari ESP (Energizing Soy Protein) dapat membantu untuk menstabilkan hormon di masa-masa pra-menapause ini. Pemprosesan ESP ini telah di control dan dimonitor oleh Identity Preservation Program (IPP).

Jika anda berminat untk membeli ESP sila hubungi saya.
Harga 1 tin : RM 150 dan jika beli 2 tin diberi harga Ekslusif kepada 10 customer terawal.
SMS/WhatsApp: 012-4318211

Doaku: Sales Azura 3000uv bulan January
 

Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah keluarga bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge