Minuman Soya dapat mencantikkan baby dalam kandungan

Orang-orang tua selalu berpesan kepada anak dan menantu bila mengandung supaya jangan minum kopi dan teh. Kena minum susu dan soya supaya bayi dalam kandungan putih gebu gebas. Pada orang tua, jika ibu mengandung minum kopi atau teh, nanti bayi yang lahir akan menjadi gelap dan bila minum susu dan soya bayi yang lahir akan putih macam mat saleh. hehehe. Betul ker? Saya masih ingat lagi, aunty saya menceritakan masa dia mengandung, dia langsung tidak minum kopi dan teh sebab takut anak keluar nanti akan jadi kulit hitam. Almaklumlah pakcik saya ini anak mamak penang. Tapi kulit kami nie tidak lah gelap gelita. hahaha. Aunty saya ini selalu minum air soya dan alhamdullilah anak-anak nya semua berkulit putih.

Supplement ESP kaya dengan kandungan Soya

ESP (Energizing Soy Protein) kaya dengan soya dan protein untuk memberi tenaga. ESP ini lebih baik dari Soya yang dijual dipasaraya dan pasar malam.

Kenapa ESP terbaik

ESP terbaik kerana penghasilannya yang merupakan:

1. Pemprosesan Non-GMO Soy Protein – Soybean ini tidak dihasilkan secara genetik. Ianya dihasilkan secara semulajadi.

2. Kandungan energy/tenaga yang tinggi sebanyak 105 kcal

3. Kandungan gula yang rendah dan direkomen untuk diminum oleh pengidap diabetes (Kencing manis)

4. Kandungan vitamin yang tinggi antaranya ialah Kalsium, Sodium, Niacin, Pantothenic Acid, Thiamin, Riboflavin, Iron and Vitamin B6.

5. Mengandungi Asid Amino yang tinggi untuk ibu mengandung. Terdapat 9 jenis asid amino dalam ESP iaitu:
– Histidine
– Isoleucine
– Leucine
– Lysine
– Methionine
– Phenylalanine
– Threonine
– Tryptophen
– Valine

Testimoni Anak Comel

Ini testimoni dari ahli Shaklee. Beliau mengambil supplement Shaklee dan ESP untuk anak comel dan putih gebu.

 

Doaku: Sales Azura 3000uv bulan January

Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah keluarga bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *