3 hari Special Offer sehingga 30 March 2018

Pagi nie dengan rasa ikhlas nya, Aju nak bagi Special Offer pada mereka-mereka yang telah lama mengidamkan untuk membeli Essential Oil/ Minyak Pati. Hari ini 28 March sehingga 30 March 2018, Aju buat offer. You all beli 2 botol minyak essential oil, you all akan dapat diskaun seperti yang tertulis di tepi gambar setiap botol essential oil.

Kenapa Aju pilih 5 minyak ini? Sebab ianya sangat-sangat diperlukan oleh semua orang dan digunakan setiap hari.

special offer_30 March 2018

Basically kegunaan minyak essential oil seperti :

Lavender oil untuk memberi ketenangan, tidur yang lena, bantu kurang kan gatal-gatal dan gatal gigitan serangga. Cara guna ialah dengan titiskan 1 drop dan sapu di tempat gatal. Sapukan di bantal untuk tidur lena atau sapukan di kolar baju atau di tengkuk untuk ketenangan. Baby meragam, sapukan di lengan baju.

Lemon oil untuk memberi kesegaran, meredakan perasaan takut dan gugup. Cara guna ialah dengan titiskan 1 drop dan sapu di pergelangan tangan (nadi) serta hidu dengan tangkupkan kedua tangan di hidung dan bernafas dalam-dalam

Peppermint oil untuk memberi rasa kesegaran (fresh air), menghilangkan sakit kepala, bantu kurangkan loya dan pening serta hilangkan rasa mengantuk. Cara guna ialah dengan  titiskan 1 drop dan sapu di pergelangan tangan (nadi), di tengkuk, dikepala (untuk sakit kepala) serta hidu dengan tangkupkan kedua tangan di hidung dan bernafas dalam-dalam

Thieves oil untuk membantu mennguatkan sistem imun dan menghalang jangkitan kuman. Ianya juga membantu menghilangkan rasa sakit gigi, sakit tekak. Cara guna ialah dengan titiskan 1 ke 2 drops dan sapu di tapak kaki setiap pagi, tengahari dan malam. Jika musim sakit, sapukan setiap 4 jam setiap hari untuk membunuh kuman di dalam badan.

Deep Relief roll on oil untuk membantu menghilangkan terseliuh kaki, sakit pinggang, sakit tangan dan jari, pening-pening, sakit lutut dan banyak lagi. Ianya dijadikan minyak urut yang sentiasa di dalam beg tangan dan poket seluar. Cara guna ialah dengan roll saja di tempat yang sakit.

Ini la serba sedikit tentang minyak yang Aju offer sales nie. Sangat berguna dan sangat diperlukan oleh semua lapisan masyarakat.. Jangan abaikan peluang nie. Dapatkan 2 botol PILIHAN anda.

Special Offer?

Dapatkan 10% diskaun bagi setiap botol Essential Oil. Dapatkan 2 botol Oil untuk nikmati diskaun hebat ini.

Contohnya :

Beli 1 botol peppermint harga nya RM 136.84

Beli 2 botol peppermint harga nya RM 246.40

You all Jimat RM 27.28 untuk 2 botol

Belian nie boleh campur-campur. Boleh campur Peppermint dengan Deep Relief atau Peppermint dengan Lemon.

Anything, asal kan 2 botol keatas untuk nikmati diskaun yang Aju berikan.

Cara belian?

whatsapp Aju : 012-4318211

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *