Bagaimana Hilangkan Trauma Kemalangan dan Kematian?

HilangkanTrauma? mesti ramai dari kita pernah alami trauma kemalangan dan kematian. Nak-nak lagi, kemalangan dan kematian dikalangan kaum kerabat dan keluarga kita. Bagaiman nak hilangkan trauma ini? Aju pernah alami trauma kemalangan dan kematian almost 7 tahun yang dulu. Aju kehilangan orang yang tersayang iaitu Ayah. Seorang Ayah yang menjadi tonggak keluarga, pelindung aju dan penjaga aju. Satu kaki patah bila tonggak pelindung keluarga tiada.

Masa Aju alami Trauma ini, Aju masih belum kenal Essential Oils. Aju menanggung perasaan sedih, terkejut dan pelbagai perasaan selama 1 tahun. Even sekarang ini pun masih belajar untuk redha.

Selepas itu, 4 or 5 tahun lepas, Aju alami kemalangan jalan raya. Kereta berlanggar dengan kereta di Plaza tol Batu tiga. Masa itu lagi beberapa hari lagi nak sambut Hari Raya Puasa. Hati sakit tidak terkata. Mengiggil seluruh badan sehingga selepas dapat kereta, masih tidak boleh berani membawa kereta.

Essential Oil Hilangkan Trauma/ Fobia

Sehingga sekarang, Aju masih takut dan fobia untuk memandu. Tapi, sejak 2 bulan, Aju dah jumpa oils yang dapat memberi keyakinan dan rasa secure. Aju guna White Angelica oil dan minggu nie Aju nak beli Trauma Life.

Minyak Aromaterapi Trauma Life mampu untuk erase semua Trauma yang terdapat di dalam badan dan pikiran kita.

So, jom place order hari Rabu ini. Ada yang nak ORDER, watsapp Aju 012.4318211. jangan lupa yer!!

Hilangkan Trauma with Trauma Life Oil
Hilangkan Trauma with Trauma Life Oil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge