Bertenaga dan Ceria semasa Mengandung dan Selepas Bersalin

Salam saya buat semua pembaca blog Aju@VitaSyopz. Petang ahad ini Aju hendak berkongsi testimoni dari seorang customer dari #shakleeeffect. Penguna ini mengunakan Set penuh mangandung/kehamilan Shaklee dan Set penuh Berpantang Shaklee. Beliau sungguh bertenaga semasa mengandung dan selepas bersalin.  Walaupun beliau mengambil set-set ini beliau masih lagi menjalani cara berpantang tradisional dan berpantang moden. Gabungan ini cukup menakjubkan. Kepada ibu-ibu hamil sila baca info mengenai <a href=http://ajusyopz.blogspot.com/2014/09/ibu-hamil-trimester-pertama-dan-harga.html>Ibu Hamil Trimester Pertama</a> bahawa suplemen perlu untuk bakal Ibu. 
Ini testimoni penguna Puan Eyda. Beliau mengambil set mengandung dan bersalin shaklee secara berterusan dan effect nya terlalu besar. 

Set Kehamilan 
Set Kehamilan ini adalah untuk menjaga kesihatan ibu dan pertumbuhan janin didalam kandungan supaya mendapat nutrisi yang diperlukan untuk perkembangan nya. 
Proses Kelahiran
Semasa proses kelahiran mengambil masa yang lama. Ada yang 8 jam dan ada lebih daripada 14 jam. Ini adalah proses yang memenatkan dan menyakitkan. Oleh itu suplemen seperti
VitaLea, B-Complex, ESP dan OsteMatrix dapat membantu semasa proses kelahiran. Memberi tenaga kepada ibu semasa kesakitan meneran baby dan juga menguatkan otot-otot. Kebanyakkan ibu selepas bersalin akan pucat lesi, tetapi insyaallah dengan suplemen ini ianya dapat memberi tenaga kepada ibu. 
Set Berpantang
Set berpantang ini adalah untuk penyembuhan luka, memberi tenaga kepada ibu menjaga dan menyusu baby baru lahir, memperbanyakkan susu dan memberi nutrisi kepada baby melalui susu ibu. Susu ibu adalah anugerah Allah. Secara semulajadi, susu ibu berkhasiat dan demi anak tersayang, sebagai ibu, makanan tambahan yang dimakan untuk memberi nutrisi juga penting dan ianya dapat disalurkan melalui susu ibu. So jangan rugikannya. 
Set Hamil dan Set berpantang adalah sama dan cuma set berpantang perlu menambah Zinc Complex untuk penyembuhan luka dan Alfalfa untuk memeriahkan susu. 
Sekian perkongsian saya yang tidak seberapa ini. Dengan setiap perkongsian ini supaya saya dapat membantu semua mendapat kesihatan yang cemerlang dan terbilang. Ameen..
Salam sayang
Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah keluarga bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’. Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. 

Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda. 

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge