Promosi Akhir Tahun Bulan Disember SR Vitamin C Plus dan Vitamin E Complex

Salam Sayang buat semua pembaca blog Aju@VitaSyopz. Hari sudah masuk hari kedua didalam bulan Disember untuk tahun 2014. Cepat betul masa berlalu. Sudah hendak dekat setahun, saya join Shaklee ini. Banyak yang saya belajar terutamanya, dulu saya tidak langsung suka pada suplemen. Pada saya suplemen semua akan membuat sakit saya menjadi teruk dan mempunyai side effect. Tapi alhamdullilah dengan produk Shaklee ini saya dapat sinar baru dan kesihatan yang lebih bermutu.

Oleh itu saya ingin saya berkongsi dengan semua orang tentang kebaikan produk suplemen Shaklee ini. Saya berkongsi secara ikhlas melalui pengalaman saya dan juga kaum keluarga saya yang mengambil Shaklee. Disebabkan cinta dan sayang saya kepada produk ini, saya sentiasa membaca buku-buku nutrisi untuk menambahkan nilai-nilai ilmu yang saya rasa perlu ditambah lagi untuk saya membantu semua orang mendapatkan kesihatan yang sempurna.

why do we need supplement
Kita perlukan suplemen

Pada bulan ini, Shaklee dengan senang hati memberi dua produk vitamin Shaklee yang sangat popular dengan harga promosi. Dua produk tersebut ialah Sustained Release Vitamin C Plus dan Vitamin E Complex. Kedua-dua produk ini boleh didapati dengan promosi membeli 6 botol dan percuma 1 atau pun dengan membeli 2 botol dan mendapat 5% diskaun. Selain itu terdapat free postage dan juga keahlian percuma bagi sesiapa yang membeli 6 free 1 botol. 

Disini saya hendak berkongsi sedikit mengenai Kelebihan dan Kehebatan Vitamin C dan Vitamin E ini. Didalam entri-entri saya sebelum ini, saya ada menulis mengenai kebaikan dan kelebihan kedua-dua suplemen ini. Suplemen ini boleh digabungkan dengan suplemen lain didalam produk Shaklee untuk keperluan lain.
 

Sustained Release Vitamin C

Banyak di luar sana menjual suplemen Vitamin C. Tetapi vitamin C Shaklee ini berbeza. Bila kita mengambil vitamin C ini, badan kita akan release sedikit demi sedikit vitamin C selama 5 jam. 1 biji Vitamin C bersamaan dengan 7 1/2 biji buah oren. Mampukah kita nak makan buah oren setiap hari sebanyak 7 biji setengah itu. Semestinya tidak mampu kan. So untuk dapat khasiatnya kita ambil Vitamin C ini. Kenapa Vitamin C. Jom baca kelebihan Vitamin C Shaklee ini.

❤️ Untuk kulit cantik tanpa jerawat dan jeragat. Untuk mencerahkan kulit dan semakin Glowingg! 
❤️ Sebagai anti penuaan, dengan membina kolagen secara semula jadi. Jadi seperti awet muda.

8 thoughts on “Promosi Akhir Tahun Bulan Disember SR Vitamin C Plus dan Vitamin E Complex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge