Segmen Blogwalking Sampai Penat

Salam buat semua pembaca blog Aju@VitaSyopz. Salam Jumaat semua semoga hari ini lebih baik dari hari sebelum ini. Mari kita sama-sama mengamalkan zikir Ya Wahhab untuk menjemput rezeki di setiap hari.

Di hari yang indah ini, Aju hendak berkongsi bersama pembaca mengenai Segmen Blogwalking Sampai Penat anjuran Anis. Ini adalah first time Aju dengan tentang segmen ini. Selalunya acara Blogwalking ini dianjurkan internally sesama group saja. Tapi sekarang nie dibuat sebagai satu segmen. Kepada sesiapa berminat, jom sama-sama sertai Segmen Blogwalking Sampai Penat.

Segmen Blogwalking Sampai Penat

Kenapa Blogwalking penting

1. Menaikkan traffic blog kita dan dapat first page di Google
2. Dapatkan ramai pelawat dan pembaca
3. Supaya blog kita dapat dikenali orang dan dapat menambah ilmu
4. Kita dapat share entri kita dengan pembaca lain dan memberi info yang boleh membantu yang lain
5. Menaikkan Sales kita.

Akhir kata, jom amalkan blogwalking bersama teman sepejuangan dan aktifkan diri dengan aktiviti seperti yang dianjurkan oleh Anis melalui Segmen Blogwalking Sampai Penat.

Salam Sayang dari Aju Atelier

Untuk mendapatkan penjimatan berganda, anda boleh menjadi ahli dibawah keluarga bisness ‘Aju@VitaSyopz biz team’.

Anda boleh jimat sebanyak 15% hingga ke 30% jika menjadi Ahli. Selain itu, setiap bulan anda akan menerima bonus berupa Tunai yang di bank-in ke dalam akaun anda.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang tawaran diatas, pendaftaran keahlian, mengenai produk dan juga tentang kesihatan, sila hubungi saya melalui:

4 thoughts on “Segmen Blogwalking Sampai Penat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge